Vi välkomnar er till Lissabons senaste ungdomsturnering, Lisbon Football Youth Cup - en perfekt fotbollscup att kombinera med höstlovet!

Inför 2018 års turnering bokade vi in de första svenska lagen som fick chansen att delta i denna turnering under den portugisiska solen. 2019 gick vi in i turneringen som exklusiv partner för på den svenska marknaden och även 2021 väntas Sporting Lissabon delta tillsammans med motstånd från bland annat Portugal, Spanien, Frankrike, Storbritannien och från våra nordiska grannländer. Turneringen passar lag på både breddnivå och högre nivå; andra halvan av turneringen är nivåanpassad utifrån resultaten i de första matcherna.

Lissabon står som värdstad och är huvudstaden i ett land med lång tradition av fotbollsspel. Inför 2020 års turnering har arrangören gjort en rad förbättringar, bland annat fler och längre matcher. Ni garanteras minst fem matcher à 2x20 minuter och i varje ålderskategori deltar minst 8-10 lag.

Under tidigare upplagor av turneringen har vi fått se lag som bland annat Hammarby IF, Ursviks IK och Åsa IF i turneringen.

Åldersklasser

Flickor; 04, 06
Pojkar; 04, 06, 08, 2010

Yngre åldrar kan spela med överåriga. T.ex. kan F05 spela tillsammans med F04 osv.