Vi välkomnar er till Lissabons senaste ungdomsturnering, Lisbon Football Youth Cup - en perfekt fotbollscup att kombinera med höstlovet!

Inför 2018 års turnering bokade vi in de första svenska lagen som fick chansen att delta i denna turnering under den portugisiska solen. 2019 gick vi in i turneringen som exklusiv partner för på den svenska marknaden intresset var extremt stort för 2019 och 2020. Nu 2022 är cuparrangören redo att på nytt skapa en ännu bättre turnering med fler lag och från fler länder. Från Portugal förväntas Sporting Lissabon och FC Benfica delta, tillsammans med motstånd från bl.a., Spanien, Frankrike, Storbritannien och från våra nordiska grannländer. Turneringen passar lag på både breddnivå och högre nivå, då andra halvan av turneringen är nivåanpassad utifrån resultaten i de första matcherna.

Lissabon står som värdstad och är huvudstaden i ett land med lång tradition av fotbollsspel. Då cupen spelas i själva staden så kommer ni dessutom befinna er i en av de häftigaste och trendigaste städerna i hela Europa, som har vunnit flera utmärkelser och brukar ha optimalt väder under hösten.

Under tidigare upplagor av turneringen har vi fått se lag som bland annat Hammarby IF, Ursviks IK och Åsa IF i turneringen.

Åldersklasser

Flickor; 05/06, 07/08
Pojkar; 05/06, 07/08, 09/2010, 2011/2012

Yngre åldrar kan spela med överåriga. T.ex. kan F06 spela tillsammans med F05 osv.