Vi välkomnar er till Lissabons senaste ungdomsturnering, Lisbon Football Youth Cup - en perfekt fotbollscup att kombinera med höstlovet!

Inför 2018 års turnering bokade vi in de första svenska lagen som fick chansen att delta i denna turnering under den portugisiska solen. Inför 2019 går vi in i turneringen som exklusiv partner för på den svenska marknaden och även 2019 väntas Sporting Lissabon delta tillsammans med motstånd från bland annat Portugal, Spanien, Frankrike, Storbritannien och från våra nordiska grannländer. Turneringen passar lag på både breddnivå och högre nivå; andra halvan av turneringen är nivåanpassad utifrån resultaten i de första matcherna.

Under 2018 har vi besökt arrangören och turneringens alla faciliteter - ett besök som låg till stor grund i beslutet att ingå ett starkt samarbete med turneringen. Lisbon Football Youth Cup är här för att stanna!

Lissabon står som värdstad och är huvudstaden i ett land med lång tradition av fotbollsspel. I Lissabon är man fotbollstokiga och lite extra malliga över att ha fostrat fotbollsstjärnan Christiano Ronaldo. I Lissabon har de ett härligt klimat året runt, omgett av böljande landskap och fullt till bredden med sitt rika kulturarv. År 2017 utsågs Lissabon dessutom till "World's Leading City Break" under World Travel Awards mot andra nominerade storslagna destinationer som Dubai, Sydney och Hong Kong.

Ni garanteras minst fyra matcher á 2x20 minuter och i varje ålderskategori deltar minst 8-10 lag.

FÄRDIGA FLYGPAKET!
Just nu har vi färdiga flygpaket mellan 25-30 oktober som inkluderar direktflyg, fem nätters boende med helpension samt cupdeltagande, transfers och lagavgift. Det är möjligt att åka från flera flygplatser, men först-till-kvarn-principen gäller! Kontakta oss för offert och exakta flygtider.

Åldersklasser

Flickor; 02, 04
Pojkar; 02, 04, 06, 08

Yngre åldrar kan spela med överåriga. T.ex. kan F03 spela tillsammans med F02 osv.