Barcelona Summer Cup är en av flera fotbollsturneringar som varje år spelas i Salou, några mil söder om Barcelona. Mitt under den spanska sommaren åker mängder av lag till Spanien från länder i hela världen för att spela fotboll.

Barcelona Summer Cup bjuder givetvis på roligt cupspel, men Salous placering på Costa Brava-kusten lockar givetvis med sol, värme och salta bad. Cupen spelas under tre dagar med tid för att göra roliga utflykter. I och kring Salou finns mängder av roliga aktiviteter att sysselsätta sig med och vi kan starkt rekommendera en resa till Barcelona.

Turneringen spelas på ett samlat cupområde som rymmer åtta fullstora planer av bra kvalitet. På området finns både välskötta naturgräsplaner samt den senaste generationens konstgräs. Ni bor på gångavstånd från cupområdet och inkvarteras i något av cupens officiella cuphotell. Alla hotell är trestjärniga, ligger vid kusten och har en utomhuspool. Ni äter era måltider på hotellet.

Vi har givetvis varit i Salou och är imponerade av både faciliteterna och cuparrangören. Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda denna cup i vårt utbud!

Kontakta oss redan i dag för att få en offert på Barcelona Summer Cup

Åldersklasser

Flickor; 04/05*, 06/07*
Pojkar; 04, 05, 06, 07, 08**, 09**

* F04 och F05 spelar tillsammans. Det gör även F06 och F07.
** P08 och P09 spelar med 7-mannalag.
Yngre åldrar kan spela med överåriga. T.ex. kan P06 spela tillsammans med P05 osv.