Välkomna till Costa Brava-kusten och gemytliga Salou! Några mil söder om Barcelona spelas cupen Football Cup Barcelona under tre helger som faller samman med det svenska påsk- och höstlovet. Denna första omgång spelas under påsken och här hittar du den första och den andra av de turneringar som spelas i höst (båda med andra åldersklasser).

Närmare 100 lag från cirka 15 olika nationer åker varje år till Barcelona för att fira in påsken med fotboll, sol, bad och värme. Football Cup Barcelona spelas på ett samlat cupområde bestående av åtta fullstora planer av både välskötta naturgräsplaner och den senaste generationens konstgräs som alla håller hög kvalitet.

Ni inkvarteras på Cambrils Park Resort som ligger på gångavstånd från cupområdet. Ni bor i hotellrum eller stugor med helpension och ni intar alla era måltider på ert boende.

Cupen spelas under två dagar och det finns mängder av aktiviteter i och kring Salou. Vi kan varmt rekommendera er att förlänga er vistelse för ett besök till Barcelona. Om ni har tur kan ni tajma in några av FC Barcelonas hemmamatcher i La Liga - vi hjälper gärna till med att inkludera matchbiljetter i ert paket.

Vi har också varit på plats i Salou för att spana in faciliteterna och för att träffa cuparrangören som alla lever upp till våra förväntningar av vad som krävs för en lyckad fotbollsturnering.

Kontakta oss redan i dag för att få förmånliga priser på er flygresa till Football Cup Barcelona.

Åldersklasser

Flickor; -
Pojkar; 05, 06, 07, 08*, 09*, 2010*, 2011*

* P08, P09, P2010 och P2011 spelar med 7-mannalag.
Yngre åldrar kan spela med överåriga. T.ex. kan P07 spela tillsammans med P06 osv.