Välkomna till Costa Brava-kusten och Salou. Några mil söder om världsmetropolen Barcelona utspelar sig Football Cup Barcelona under tvre helger. Under denna omgång spelas den i perfekt anslutning till det svenska höstlovet. Här hittar du turneringen som spelas helgen dessförinnan i oktober samt den cup som spelas under påsken (båda med andra åldersklasser).

Varje år lockar turneringen till sig nästan 100 lag från cirka 15 olika nationer till Barcelona-området under höstlovet. Cupen är populär, mycket tack vare sitt samlade cupområde, men givetvis lockar den även med sol, bad och värme. Cupområdet består av hela åtta fullstora planer av toppkvalitet; mycket välskötta naturgräsplaner samt planer av den senaste generationens konstgräs.

Ni bor på Cambrils Park Resort som ligger på gångavstånd från cupområdet. Här inkvarteras ni i hotellerum eller i stugor och boendet inkluderar helpension och ni äter alla era måltider på ert boende.

Cupen spelas under två dagar och i området runtomkring Salou finns massor av roliga aktiviteter för laget. Vad sägs om att förlänga er vistelse och göra ett besök på vattenparken eller en utflykt till Barcelona? Barcelona har mycket att erbjuda och ligger en kortare resa från Salou. Kanske vill ni passa att besöka Camp Nou? Med lite tur kan ni tajma in ert besök med någon av FC Barcelonas hemmamatcher i La Liga. Vi kan boka matchbiljetter till er.

Vi har självklart varit på plats i Salou, rekat faciliteter och träffat den professionella cuparrangören. Vi är med andra ord väldigt glada över att kunna erbjuda denna cup i vårt utbud av fotbollscuper.

Åldersklasser

Flickor; 04, 06
Pojkar; 04, 06, 08*, 10*

* P08 och P10 spelar med 7-mannalag.
Yngre åldrar kan spela med överåriga. T.ex. kan F05 spela tillsammans med F04 osv.