Välkomna till den andra upplagan av fotbollsturneringen London Cup - en cup som år 2018 spelades för första gången. Turneringen har som ambition att bli den allra största i sitt slag redan inom ett par år och under premiärspelet deltog över 100 lag från ett tiotal länder i hela Europa samt USA.

London har varit en efterfrågad destination och med storsatsande London Cup har vi nu ett nytt och spännande tillskott i vårt utbud av fotbollscuper. Vi kan stolt presentera oss själva som exklusiv partner mot alla svenska lag som deltar i cupen - år 2019 väntas cupen bli väldigt populär bland svenska lag.

London Cup spelas i slutet av juli - en period med begränsat utbud av cuper där denna fyller en lucka och glider in på en perfekt position mellan semestertider och skolstart. Turneringen inleds med en öppningsceremoni och spelas på ett samlat spelområde med över 20 fantastiskt fina planer i Uxbridge som ligger utanför London. Planerna tillhör Brunel Universitys idrottsfaciliteter och kommer att vara reserverade under hela sommaren inför just London Cup. I direkt anslutning till cupområdet ligger även ert boende.

Spelschemat lämnar gott om utrymme för utflykter till centrala London som har ett generöst utbud av olika utflyktsmål. Vad sägs om ett besök på Madame Tussauds, ett varv i London Eye eller en picknick i Hyde Park? I London finns det någonting för alla! Vi har varit i London och rekat inför London Cup och kan redan nu skvallra om att turneringen kommer att avgöras på fantastiskt fina planer och att vi har en ny klassiker att se fram emot i juli!

Åldersklasser

Flickor; 03, 05*
Pojkar; 00, 03, 04, 05, 06, 07*, 08*, 09**, 10**, 11***, 12***

* F05, P07 och P08 spelas med 9-mannalag.
** P09 och P10 spelas med 7-mannalag.
*** P11 och P12 spelas med 5-mannalag.
Yngre åldrar kan spela med överåriga. T.ex. kan F04 spela tillsammans med F03 osv.

Det engelska systemet för ålderskategorisering tillåter fri dispens för ett år äldre spelare om de är födda den 1 september eller senare. Har ni många spelare som är födda sent så kan de beviljas att spela i en yngre åldersklass.