Vill ni delta i en turnering som är lite mer än en cup, och ännu bättre än utomlands? Då har vi svaret att Gotland Sommarcup by Destination Gotland är det givna valet för sommarens äventyr!

Inför 2024 går OLKA Sportresor in som exklusiv partner för Gotland Sommarcup, vilket vi är väldigt glada och stolta över. Turneringen är optimalt uppbyggd på denna mysiga ö precis innan högsäsongen, med stora cupområden och mycket inom gångavstånd. Att det passar perfekt för medföljande supporters med Gotland precis efter skolavslutningen behöver vi väl egentligen inte ens nämna?

Givetvis har även OLKA Sportresor personal på plats under cupen. Utöver själva cupen, de olika prisvärda boendena och Gotland i sig, vill vi dock än mer trycka på minnena denna resa kommer skapa. Utöver en bra cup och härlig destination, så finns det mervärden för såväl spelare och ledare som för besökare.
Med We Love Football som arrangör verkar turneringen för en trygg och säker idrottsmiljö. Ett förebyggande och inspirerande arbete genomsyrar arrangemanget under cupdagarna. Kort och gott mer än bara en cup, och mer än bara en fantastisk resa.

Turneringen arrangeras mellan 16 - 19 Juni 2024.
Samtliga matcher spelas på fina naturgräsplaner och enstaka konstgräsplaner i närheten av Visby med ca: 4-5 minuters bilresa från ringmuren.

Kontakta oss gärna snarast för offert, då cupen är populär och har begränsat med plats per åldersklasser, och priserna på transport kan gå upp.

Varmt välkomna till Gotland Sommarcup 2024!

Åldersklasser

Flickor; 09, 2010, 2011*, 2012**, 2013**, 2014**
Pojkar; 09, 2010*, 2011*, 2012**, 2013**, 2014**

*= 9-manna
**= 7-manna