Att åka på en ishockeycup till Prag är en upplevelse utöver det vanliga. Spring Hockey Cup startades av de några av de mest framträdande arrangörerna bakom Prags hockeycuper. Med flera års erfarenhet i ryggen så går turneringen nu av stapeln för allra första gången år 2020.

De flesta matcherna spelas i den moderna och fina ishallen SC Letnany som har två rinkar, restaurang, gym, sportbutik och slipservice. En del matcher kommer också att spelas i moderna Skoda Ice Rink som har två rinkar, samt i Hvezda Arena.

Prag har cirka 1,3 miljoner invånare och är en av världens vackraste och bäst bevarade städer med otroligt mycket att se och uppleva - fullspäckad med mycket historia. Matcherna spelas fram till cirka 18.00 på kvällarna, vilket lämnar er mycket tid till att upptäcka Prag. Strosa runt i gamla stan, vandra över Karlsbron och känn historiens vingslag vid Pragborgen där ni får en oerhört häftig överblick av stan. Vi kan också rekommendera att besöka koncentrationslägret Theresienstadt i Terezin eller att ta en båttur på floden Vlatava.

Turneringen planeras att spelas i april 2021. Mer information kommer inom kort.