Formel 1-resor till Italiens GP i Monza med OLKA Sportresor.

Italiens Grand Prix går av stapeln i Monza och racet är ett måste för alla motorfantaster. Italiens GP är det Grand Prix-lopp som har körts flest gånger på samma bana.

Tävlingen avgörs på Autodromo di Monza som ligger i utkanten av Milano och som även är den äldsta Formel 1-banan. Inför prisutdelning har det blivit en tradition att publiken, inför prisutdelning, invaderar banan. Detta skapar en helt unik stämning och sker helt utan bråk trots de stora folkmassorna. Vi har paketresor eller enbart F1-biljetter till denna rafflande tillställning.

En Formel 1-resa hit ger er en perfekt möjlighet att kombinera Formel 1 på Monza med Milanos stora utbud. Varför inte passa på att se AC Milan eller Inter, två av Europas bästa fotbollslag, spela på San Siro? Staden är full av historia och kultur och har ett stort utbud av kulinariska upplevelser med god mat och fina viner. Här ligger också det berömda operahuset La Scala.

Ni kan välja att uppgradera biljett, hotellstandard, antal nätter m.m. Vi hjälper er gärna att boka flygresan.

När ni bokar er F1-resa med OLKA får ni förutom en bra arrangerad resa:
- F1 guide till Italiens GP
- Tillgång till journummer
- Högsta tänkbara service
- En researrangör med över 35 år i branschen som ställer resegarantier hos Kammarkollegiet, är IATA-certifierade samt är medlemmar i Svenska Resebyråföreningen (SRF)