Fotbollsresor till Tottenham med OLKA Sportresor

En fotbollsresa för att se Tottenham är något alldeles särskilt! På Tottenhams nya hemmaarena Tottenham Hotspur Stadiumi London är det så gott som alltid fullsatt och det råder vid varje match en fantastisk stämning. Klubben är känd för att de alltid har ett starkt lag på pappret utan att prestera på planen, något som dock håller på att ändras och att klubben idag spelar i Champions League är ett kvitto på det. Tottenham har även som tradition att spela underhållande och offensiv fotboll, detta brukar resultera i målrika matcher och en lyckad fotbollresa.

Här är våra fotbollspaket till Tottenham. Är du intresserad av endast biljetter? Boka Tottenham biljetter på vår systersajt OLKA Express.

Inga resor matchar valda filter.

Boka fotbollsresa till Tottenham

Köp officiella Tottenham biljetter till samtliga matcher i Champions League genom OLKA Sportresor. Vi erbjuder flera biljettkategorier på nya Tottenham Hotspur Stadium inklusive Hospitality som exempelvis Travel Club Lounge. Hos oss kan ni välja att köpa enbart matchbiljett eller fotbollsresa med hotell & flyg.