Välkomna på en matchresa som presenteras mellan OLKA Sportresor och Milan Club Svezia samt denna möjlighet att följa med till Milano där vi ser matchen AC Milan - Cagliari!

På OLKA Sportresor har vi, tillsammans med den svenska supporterklubben Milan Club Svezia, satt ihop en gruppresa till AC Milans sista, och kanske viktigaste, match för säsongen. Förhoppningsvis får vi, tillsammans med hemmapubliken, jubla när AC Milan tar emot Cagliari på vad som väntas bli ett fullsatt San Siro. Om spekulationerna kring att detta skulle vara Zlatans sista match i karriären stämmer, då är det en match som vi absolut inte vill missa. Och vilket sätt vore väl bättre att få göra en sån här resa med än tillsammans med andra hängivna Milan-supportrar?

På resan kommer vi, förutom att se matchen, även att utforska staden Milano. Dagen innan matchen styr vi upp en gemensam utflykt till Casa Milan, AC Milans museum, med sitt storslagna troférum. Efteråt tar vi en tur i den officiella supportershoppen och avslutar med en lunch på deras restaurang. Härlig stämning utlovas! Det är frivilligt att följa med på denna utflykt och inträde till museet kostar cirka 15 euro, som betalas på plats. I övrigt är det fri tid som gäller under vår vistelse i Milano.

Under vår första kväll kommer vi att äta en gemensam middag på en fin restaurang. Ju fler, desto trevligare - och kanske har vi en hemlig gäst på plats... (OBS! Middagen ingår ej i paketpriset.)

Vänta inte för länge med att boka, då det endast finns ett begränsat antal platser på denna resa.

Prisinformation & bokning

3 090 kr/person för betalande medlem i Milan Club Svezia
3 390 kr/person för icke-medlemmar

I paketet ingår:
- Tre nätter (22-25 maj) i dubbelrum på fyrstjärniga Best Western Antares Hotel Concorde inklusive frukost och turistskatt
- Matchbiljett till AC Milan - Cagliari i Biljettkategori 2, övre långsida

* Enkelrumstillägg: 1 300 kr/person

Denna gruppresa är en paketresa och det är alltså inte möjligt att välja endast en del av paketet. Alla som vill följa med på resan får hela paketet till dess fulla kostnad.

Bokningen är bindande och ej avbokningsbar. Här kan du läsa våra resevillkor.
* Anmälningsavgift à 750 kr/person ska betalas i samband med bokningen.

Flyg
Ni kan välja att antingen skicka en flygförfrågan till OLKA Sportresor eller att boka flyg på egen hand.