En ljusare tillvaro för tusentals sjuka barn.

Att göra sjuka barns drömmar till verklighet är Min Stora Dags huvudsakliga verksamhet, men stiftelsen är dessutom initiativtagare till flera andra typer av aktiviteter för barn med svåra sjukdomar. Genom sitt samarbete med samtliga barn- och ungdomskliniker i Sverige gör deras aktiviteter tillvaron ljusare för över två tusen sjuka barn om året – från Gällivare i norr till Lund i söder.

Vi samarbetar sedan några år tillbaka med Min Stora Dag. Det är ett samarbete som vi är extra glada och stolta över. Varje år får många barn möjligheten att uppfylla sina drömmar tack vare Min Stora Dag där OLKA agerar arrangör. Det kan vara att se Zlatan i Manchester, uppleva El Clásico i Barcelona eller att se andra stora sportevenemang på plats.

msd1  Ett minne för livet för Gustav som kollade in favoritlaget Manchester City!
msd1  Jesper fick se Manchester United möta Liverpool på Old Trafford.

Med ditt bidrag kan vi göra tillvaron ljusare för fler sjuka barn.

Min Stora Dags arbete är helt beroende av frivilliga gåvor från privatpersoner, företag och stiftelser. Det är med hjälp av ditt stöd och engagemang som barn med svåra sjukdomar får ett glädjefyllt avbrott i en kämpig vardag. Med ditt bidrag kan vi göra tillvaron ljusare för fler sjuka barn.

300x250_month  banner_vi-stodjer-2015_400x280px_gron