Gruppresa till Denver, Colorado i samarbete med Supreme Travel

Välkomna till ännu en hockeyresa som denna gång går till Denver, Colorado. Detta är en av årets mest fullspäckade NHL-resor - en gruppresa som är fylld till bredden med spännande NHL-matcher, ölprovning och möjlighet till skidåkning. Under en vecka kommer du att få uppleva inte mindre än tre av Colorado Avalanches hemmamatcher i Pepsi Center!

Du kommer att få uppleva tre spännande matcher. Colorado Avalanche, med lagkaptenen Gabriel Landeskog och stjärnspelaren Nathan MacKinnon i täten, tar under den första av resans tre matcher emot New York Rangers och Henrik Lundqvist. I nästkommande match väntar ett möte mot Vancouver Canucks och Elias Pettersson. Hockeyresan avslutas sedan med en het match mot Vegas Golden Knights.

I paketet ingår, utöver ovannämnda tre matcher, också flygresa tur/retur, transfer, utflykt med ölprovning, svensk reseledare samt sex nätters övernattning på Courtyard by Marriott Denver Downtown som ligger centralt beläget på välkända 16th Street Mall med gångavstånd till Pepsi Center. Det finns också möjlighet att, mot tillägg, få följa med på en heldagsutflykt med skidåkning till Loveland Ski Area som ligger cirka en timmes bilresa från Denver.

Vi har avresor från Stockholm och Göteborg. Mot förfrågan kan vi även ge prisexempel med avresa från Köpenhamn.

Resans upplägg

Dag 1: Ankomst

Vi ankommer till Denver cirka 16.15 lokal tid. Med gemensam transfer tar vi oss till centrala Denver där vi checkar in på vårt hotell Courtyard by Marriott Denver Downtown.

Dag 2: Game Day (Colorado Avalanche - New York Rangers)

Den första matchen under vår NHL-resa till Denver spelas under kvällen på Pepsi Center och på isen får vi uppleva ett möte mellan glödheta Colorado Avalanche och New York Rangers.

Dag 3: Ledig dag (Heldagsutflykt till Loveland Ski Area)

Maxa din vistelse i Denver och upptäck stadens mysiga stadskärna med ett stort utbud av pubar, restauranger och butiker. Denver ligger vid Fort Range (Klippiga bergen) och omgivningarna går inte att beskriva som annat än natursköna.
Mot ett pristillägg har du möjligheten att följa med på en heldagsutflykt till skidorten Loveland Ski Area, en dryg timmes bilresa från centrala Denver. (+ 1 900 kr/person.  I priset ingår skidhyra, liftkort och bussresa t/r.)

Dag 4: Game Day (Colorado Avalanche - Vancouver Canucks)

Klockan 15:15 gör vi en utflykt där vi får besöka fyra av Denvers många mikrobryggerier. Denna LoDo Craft Beer Tour blir en uppladdning som heter duga inför kvällens match som blir en svenskduell då Colorado Avalanche tar emot Vancouver Canucks.

Dag 5: Ledig dag

Fortsätt upptäcka Denvers lokala utbud av parker, restauranger och affärer eller hyr en bil och utforska de natursköna omgivningarna med Rocky Mountain National Park som den mest renommerade.

Dag 6: Game Day (Colorado Avalanche - Vegas Golden Knights)

Hockeyresans sista match spelas mellan Colorado Avalanche och Vegas Golden Knights; en match som kommer att präglas av den stjärnspäckade kompott av hockeystjärnor som äntrar isen.

Dag 7: Hemresa

Vi checkar ut från hotellet i god tid och lämnar Denver för denna gång för att bege oss till flygplatsen med gemensam transfer. Vårt plan lyfter från Denver 18:25 lokal tid och därefter drömmer vi oss tillbaka till en händelserik NHL-resa i Denver, Colorado.

 

I samarbete med