OLKA Sportresor blir Top Class Sport Events exklusiva partner på den Skandinaviska marknaden för Prague Games.

Turneringsarrangören för Prague Games, Top Class Sport Events (TSCE) och OLKA Sportresor är glada att meddela sitt gemensamma samarbete för Prague Games under de kommande åren.
Då turneringens tillväxt ökat markant de senaste åren, finns ett behov av ett samarbete med en partner som är expert på den Skandinaviska marknaden så att TCSE kan säkerställa att kvaliteten och standarden behålls intakt samt även ge utrymme för utveckling av nya projekt som kan göra Prague Games ännu mer internationell.

Med hänvisning till de ovanstående anledningarna har vi hittat en exklusiv partner i OLKA för den Skandinaviska marknaden.

OLKA är en av Skandinaviens största sportresearrangör med över 30 års erfarenhet och arbetar sen många år tillbaka med ett stort antal turneringar i Europa.

Vår exklusiva partner är en seriös och pålitlig samarbetspartner vilket inte minst visar sig i OLKA’s medlemskap i Svenska Resebyråföreningen, medlemskapet i ISTA (International Sport Travel Agencies), deras IATA certifiering samt givetvis att de ställer lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet enligt resegarantilagen.

Från och med nu kommer OLKA hantera alla bokningar inklusive registrering av lag för turneringen samt logi för de deltagande lagen från Sverige, Norge och Danmark. All kontakt och kommunikation kommer gå via OLKA som också kommer ha representanter på plats under hela turneringen för att säkerställa att den höga standarden av service och kvalitet fortfarande upprätthålls för de deltagande lagen. Andra stora fördelar är att OLKA kommer erbjuda hela paketlösningar inklusive flyg- och bussresor, på ett sätt som tidigare inte erbjudits.

Vi är övertygade om att dessa förändringar är positiva för deltagande lag och den fortsatta, framtida utvecklingen av Prague Games.

/Top Class Sport Events & OLKA Sportresor AB

Läs mer om Prague Games här.

Läs mer om arrangören Top Class Sport Events här.