VARFÖR SKA DU RESA MED OLKA SPORTRESOR?
OLKA har funnits och verkat sedan 1978 och vi kan det här med sport och resor. Vi älskar sport och är riktiga sportfånar av rang. Vi vet att ni också är det och vi vill att ni ska kunna njuta av och uppleva sport på bästa möjliga sätt och komma hem med minnen för livet.

VI ÄLSKAR UTMANINGAR!
Vi skräddarsyr er resa utifrån era behov och önskemål. Önskar ni någonting särskilt utöver det vanliga? Inbokning av aktivitet, utflykt eller kanske matchbiljetter till ett toppmöte? Låt oss anta utmaningen så syr vi in det i paketet och tar er från start till mål!

VÅRA RESENÄRER ÄR MER ÄN NÖJDA
Vi har nöjda resenärer som mer än ofta reser flera gånger med oss. Många av dem reser med oss varje år och det är bland de bästa kvitton vi får på att vi tillhandahåller bra service och hög standard på våra tjänster. Stannar ni hemma kommer ni att ångra er! Här kan du läsa våra resenärers egna ord.

VI ERBJUDER DYGNET-RUNT-SERVICE. ÅRET RUNT
Vi hjälper er inte bara inför resan, vi finns även tillgängliga med vår service dygnet runt på vårt journummer under hela resan. Om det uppstår problem eller något annat oförutsett under resan finns vi ett telefonsamtal bort och hjälper er med att lösa eventuella bekymmer.

VI HÅLLER ER OM RYGGEN NÄR OLYCKAN ÄR FRAMME
Vi erbjuder avbeställningsskydd så att ni är beredda när det oförutsedda händer. Vi samarbetar med Solid Försäkring och rekommenderar er att teckna avbeställningsförsäkring som skyddar er när olyckan är framme eller det oförutsedda sker. Se produktfaktablad inkl. för- och efterköpsinfo – avbeställningsvillkoren skickas till dig i samband med offertförfrågan.

KÄNN ER TRYGGA MED ATT BOKA ER RESA GENOM OSS
Som medlemmar i SRF (Svenska Resebyråföreningen) ger vi er den trygghet som följer med medlemskapet; vi följer deras direktiv, avtal och resevillkor. För dig som resenär innebär det en enorm trygghet, ungefär som att ha hela hejarklacken i ryggen.

VI STÄLLER EN AV BRANSCHENS HÖGSTA RESEGARANTIER
Vi ställer alla våra resegarantier hos Kammarkollegiet
. Rent konkret innebär det ett skydd för er som resenärer och ger er rätten till att ansöka om ersättning vid avbruten eller inställd resa. Kammarkollegiet är polaren som alltid ställer upp och självklart vill vi vara kompis med dem!

KÄNN DIG TRYGG MED ATT BOKA FLYG TILL DIN RESA
Vi är certifierade av IATA – en sammanslutning av fler än 270 internationella flygbolag som representerar mer än 80 procent av världens all flygtrafik. Genom vår certifiering är vi godkända för utställning av biljetter från alla dessa flygbolag – ett måste för att kunna göra er sportresa möjlig.

VÄLKOMMEN ATT PRATA RESOR MED OSS
Du är alltid välkommen till vårt kontor där våra sportfånar sätter sig ner med dig och pratar träningsläger, cupresor, fotbollsresor eller NHL-, Formel 1- och konferensresor. Vi sätter alltid våra resenärers önskningar och service i främsta rummet.

Våra öppettider:
Mån-fre 08.00 – 17.00

Huvudkontor i Göteborg
OLKA Sportresor AB
Norra Allégatan 2
413 01 GÖTEBORG
Tel: 031-13 74 00

Vid betalning till oss gäller följande:
Plusgiro: 411 11-6
Bankgiro: 5933-2940

Vid betalning från utlandet:
IBAN: SE76 9500 0099 6026 0041 1116
Nordea Bank AB, SE-105 71 Stockholm
SWIFT: NDEASESS