Vi på OLKA Sportresor är alltid på jakt efter fler duktiga medarbetare. Hos oss erbjuds du stora möjligheter till utveckling och får dessutom jobba med världens roligaste produkter.

Om du tror att du är rätt man/kvinna för oss, maila ditt cv + personliga brev till; jobb@olka.se

Vi söker reseproducent för skräddarsydda gruppresor!

 

Om tjänsten
Vi söker nu västkustens bästa reseproducent till vårt fina kontor i centrala Göteborg. Vi letar efter dig som vill vara med och utveckla vårt bolag ytterligare med nya spännande resor och produkter. Till denna tjänst söker vi dig som har minst tre års erfarenhet av att producera gruppresor. Du kommer att arbeta med planering och produktion av resor till stora delar av världen, men främst inom Europa. I ditt arbete ingår framtagning och bokning av reseprogram, kalkylering och prissättning, kontakt med våra agenter, guider och samarbetspartners samt till viss del även kundkontakt.

Vi tror att du är

  • Nyfiken och kreativ
  • Företagsam och självgående
  • Initiativrik och gillar eget ansvar
  • Sportintresserad. Golfintresse är ett plus
  • En glad kollega och utpräglad lagspelare

Vi erbjuder

  • Ett utmanande och roligt arbete i ett växande resebolag
  • En utvecklande och kreativ miljö där vi tillsammans ständigt jobbar med förbättring
  • Centralt beläget kontor i Göteborg med shuffleboard och pingis

Om oss
OLKA Sportresor är en av Sveriges största sportresearrangörer och vi har varit verksamma i resebranschen sedan slutet av 1970-talet. Vi arrangerar träningsläger & cuper för idrottsföreningar, fotbollsresor till Europas toppligor, NHL-, Formel 1- och konferensresor samt resor till andra evenemang som EM och VM i olika sporter.

Bolaget omsätter 55 MSEK och sysselsätter i dag 13 personer. Nu letar vi efter ytterligare en kompetent kollega som delar vår passion för resor och sport.

Tillträde: September 2018

Ansökan

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan till jobb@olka.se senast den 6 maj. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Arbetsgivare
OLKA Sportresor AB, Norra Allégatan 2, 413 01 Göteborg