Nedan presenteras de företag och organisationer som vi samarbetar med för att skapa ett mervärde till dig som kund. Klicka gärna dig vidare för att läsa mer om företagen och dess verksamhet.

Stena Line är ett av världens största färjerederier med en modern flotta på 35 fartyg och Europas mest heltäckande linjenät bestående av 18 färjelinjer i Skandinavien och runt Storbritannien.

Sembo ägs av Stena-koncernen och erbjuder med sitt breda sortiment resor till varmare breddgrader.

Scandlines är med 14 färjelinjer ett av Nordeuropas största rederier. De trafikerar bland annat Helsinborg-Helsingör, Trelleborg-Sassnitz, Trelleborg-Rostock och Rödby-Puttgarden.

Euro-Sportring är ledande i världen på att arrangera cuper runt om i Europa. Olka Sportresor är sedan 1991 licensierad agent.

Eckerö Linjen bedriver bilfärjetrafik mellan Eckerö och Grisslehamn med flaggskeppet M/S Eckerö. M/S Eckerö går flera gånger dagligen, året runt.

Kunskap och tillgång till Amadeus som är världens största och ledande flygbokningssystem.

Det klassiska sportklädesmärket Hummel har ett stolt arv och inriktar sig på lag och individer med karaktär, bra energi och stark laganda.

OLKA Sportresor är medlemmar i SRF (Svenska Resebyråföreningen) som verkar för en positiv utveckling av resebyråbranschen och som bistår medlemmarna med rådgivning och information. Vi följer därmed de direktiv och avtal som medlemsskapet innebär, vilket är en trygghet för dig som kund.

Hos AB Tingstad Papper hittar du allt inom förpackningar och engångsartiklar. De erbjuder även mängder av andra produkter för dig som är företagare.

OLKA Sportresor är stolt och mångårig samarbetspartner till Göteborgs Fotbollförbund. Göteborgs Fotbollsförbund är ett av de 24 distriktsförbunden under Svenska Fotbollförbundet. Göteborgs FF administrerar de lägre serierna för seniorer och ungdomsserierna i Göteborg med omnejd.

Vi är mycket stolta partners till GAIS som är en av de äldsta och mest respekterade fotbollsklubbarna i Sverige. Vårt partnerskap går helt i linje med vår ambition att stötta lokala föreningar.

OLKA Sportresor samarbetar med den högt ansedda Göteborgsklubben ÖIS. Vi är mycket nöjda över att samarbeta med en klubb som verkar för att vänskap och välmående skall vara en självklarhet bland alla ungdomar.

Kopparbergs/Göteborg FC är en damallsvensk fotbollsklubb som hör till landets främsta och mest framgångsrika lag. OLKA Sportresor är stolt samarbetspartner.