OLKA Sportresor är en av Sveriges största sportresearrangörer och vi har varit verksamma i resebranschen sedan slutet av 1970-talet. Vi arrangerar skräddarsydda träningsläger och cupresor för idrottsföreningar samt fotbollsresor till Europas toppligor, NHL-, Formel 1- och konferensresor. Vi anordnar också resor till andra stora idrottsevenemang såsom EM och VM i olika sporter.

OLKA Sportresor har i många år varit ett starkt och väletablerat varumärke, både bland idrottsföreningar och bland sporttokiga personer som oss själva. Är man stor behöver man vara snäll, det vet alla. Och det är med er som resenärer och er upplevelse i fokus som vi fortsätter att växa och förbättras på det vi gör.

Att förena nöje med nöje är ett, för oss och våra resenärer, välbeprövat recept på lycka i dess renaste form. Det är framför allt två specifika nöjen vi har i åtanke; sport och resor. Dessa har en speciell sammansvetsande förmåga och tillsammans resulterar de i någonting alldeles extra. Oavsett i vilken konstellation ni åker så återvänder ni hem som ett lag.

Vi delar er kärlek till sport och det genomsyrar allt vi gör – vi vill vara bäst och det blir man med ledord som hängivenhet, kvalitet, glädje och service. I 40 år har vi skräddarsytt oförglömliga resor åt cirka 20 000 nöjda resenärer. Årligen. OLKA Sportresor finns med er från start till mål – för den som avbryter sina lopp kommer aldrig att bli bäst.

Välkommen att boka din resa med OLKA Sportresor!

OLKA Sportresor ställer naturligtvis lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet enligt resegarantilagen.

Våra öppettider:
Mån-fre 08.00 – 17.00

Huvudkontor i Göteborg
OLKA Sportresor AB
Norra Allégatan 2
413 01 GÖTEBORG
Tel: 031-13 74 00

Vid betalning till oss gäller följande:
Plusgiro: 411 11-6
Bankgiro: 5933-2940

Vid betalning från utlandet:
IBAN: SE76 9500 0099 6026 0041 1116
Nordea Bank AB, SE-105 71 Stockholm
SWIFT: NDEASESS