20 minuter söder om Barcelona, ligger Castelldefels.
En lugn ort med en av Kataloniens bästa stränder. Centrala Castelldefels har mysiga restauranger som ligger bara några minuters promenad från stranden och det finns bra med förbindelser till Barcelona stad.

Här bor många av FC Barcelonas spelare, bland annat Suarez och Messi. Även Zlatan bodde här när han spelade för FC Barcelona.

Vi anordnar även en tur in till Barcelona city där ni finner kultur, nöjen, shopping, stränder, god mat och fotboll i världsklass.

Det finns mängder med sevärdheter i Barcelona och för att nämna några så är den mest kända kyrkan Sagrada Familia som började byggas redan 1882 av arkitekten Antoni Gaudí och byggs än idag, den planeras att stå klar år 2026.
En annan av Gaudís berömda skapelser är den fantastiska vackra parken Parc Güell där man kan lägga många timmar att strosa runt.

Barri Gòthic är den gamla delen av staden med sina pittoreska gränder samt tapasbarer och i närheten finns även den populära boulevarden La Rambla.

På vår systersajt Padelresan.com har vi en gruppresa inklusive flygresa med fasta avgångar från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn till Spanien och Barcelona.
Mer information och bokning hittar ni här!

Notera att det går utmärkt att resa själv, som par eller som kompisgäng.