Populära sommarstaden Falkenberg ligger på Halländska kustremsan.

Staden som varje år hamnar i topp bland Sveriges bästa sommarstäder lockar mängder med turister årligen. Falkenberg är känt för Skrea Strand, naturen, stränderna, Vallarna och Falkenbergs Strandbad.

Det senaste åren har Falkenberg även blivit en stad för matfantaster. 2018 utsågs Falkenberg av White Guide som första destination någonsin att bli "Årets värt en resa" och vi förstår varför! Här finns Sveriges mest kända och bästa pizzeria, Lilla Napoli som är ett måste! På Skrea backe driver tv-kocken Lisa Lemke och hennes man Prostens Pizza och Skrea Matbruk. Hos Strandbaden finner ni fine dining restaurangen Köket och runt om Falkenberg finner ni även en mängd trevliga gårdsbutiker.

Här bor ni på Falkenberg Strandbad mitt på populära Skrea Strand. Det eleganta hotellet vid stranden har utsetts till både Sveriges bästa möteslokal och Europas bästa spa, och erbjuder verkligen avslappnad lyx för alla. Här finns två restauranger som serverar fransk och nordisk mat.
Semester, njutning, gastronomi, beach club och Sveriges bästa pool- och spa resort är ord som beskriver hotellet bra.
Falkenbergs Strandbad är en plats där man helt enkelt mår väldigt bra.

Falkenbergs Padelcenter är en väldigt fin hall där ägarna tar god hand om kvalitén på banorna och håller hallen ren och fräsch. Det finns gott om fria ytor med möbelgrupper för att slappna av före eller efter ert spel. Omklädningsrum samt varuautomat med rack, bollar och snacks finns dygnet runt.