Vi är otroligt glada och stolta över att vara exklusiv partner till Prague Games på den svenska marknaden. Från och med 2015 hanterar vi alla bokningar inklusive registrering av lag för turneringen samt logi för de deltagande lagen från Sverige. Ni kan läsa mer om vårt samarbete i vår gemensamma pressrelease.

*Vänligen notera att turneringsdatum för 2018 har justerats. Nytt datum: Onsdag 11 juli - Lördag 14 juli*

Prague Games är världens mest internationella ungdomsturnering i innebandy! 378 lag från 12 länder deltog 2016 som var den fjortonde sedan starten 2004. Denna ungdomsturneringen har sett fler än 3100 lag från 18 länder sedan starten.

I Prag anordnas varje år några av de mest populära och välarrangerade innebandyturneringarna i världen. Hit kommer ungdomar, elitlag och seniorer för att lira i en av Europas häftigaste städer.
OLKA Sportresor är mycket stolta över att kunna presentera Prague Games i vårt utbud och självklart löser vi resa samt boende för er under innebandyturneringen. Välj mellan boende på skola, vandrarhem, "hotell B", hotell A", "hotell A+" samt "hotell AA".

Prague Games är en ungdomsturnering för killar och tjejer födda 1999 - 2005.
Kom och upplev den fantastiska stämningen när lag från många olika länder gör upp om Prague Games-titlarna. På köpet får man lära känna en av Europas vackraste städer, Prag.

Vi kommer att ha representanter/personal på plats under hela turneringen för att säkerställa högsta service och kvalité.

OLKA Sportresor har färdiga boendepaket (skola, vandrarhem, hotell) för er resa. Vi har även färdiga paket med buss. Paket med flyg på förfrågan.