OLKA Sportresor går in som stolt exklusiv partner till Barcelona Football Project som vi nu kan erbjuda till svenska lag, och frågan är om ett träningsläger kan ha bättre förutsättningar?

Här bor man på 3- eller 4-stjärnigt nybyggt hotell inom några få minuters gångavstånd från den perfekta gräsplanen, den långa sandstranden, och tågstationen som på en timme tar er in till Plaza Catalunya i Barcelona centrum. Santa Susanna är oerhört populärt för idrottsgrupper då det är lagom turistigt med mycket att göra, men samtidigt lugnt och tryggt för ungdomar, vilket är anledningen till att många ungdomscuper spelas här. Önskar man utöver sol, bad och träning även mer liv och rörelse, så finns större grannorter längs kusten och givetvis världsmetropolen Barcelona en kort tågresa bort med sitt lockande kultur- och nöjesliv.

Med Barcelona Football Project säkerställer vi genom vår lokala starka partner en vistelse med hög kvalitet och service från start till mål. Ni blir välkomnade på flygplatsen, har en kontaktperson på plats som kan lösa träningsmatch på förhand, ni bor på fräscha hotell som är vana vid idrottsgrupper, och ni har allt inom gångavstånd. OLKA Sportresor har uppbokade platser för alla populära helger under våren inkl. matchande flygpaket, men då fotbollsplanerna ska hållas i optimalt skick är platserna begränsade, så hör av er i god tid för att få plats.

Vår lokala samarbetspartner på plats finns till hands för att ge er spektakulär service. Klicka här för att se ett videoklipp från OLKA Sportresors YouTube-kanal.

Se även en video-referens från lag på plats!