Det är ingen överdrift att påstå att ett av Sveriges troligen mest kompletta idrottscenter finns i härliga Höganäs.

Få ställen har så mycket samlat, som natur- och konstgräsplaner för fotboll, inomhushallar, simbassänger, bowling, stort padelcenter, gym och löparspår. Sportområdet andas verkligen glädje, trivsel och trygghet, så för en helg kan man lätt späcka schemat för en komplett lägerupplevelse.

För vår- och höstläger är det perfekt med mycket inomhusaktiviteter, och för sommaren är Höganäs som ort verkligen världsklass, med närhet till fantastisk strand och mysiga restauranger.

Boendet mitt på sportområdet är det otroligt smart planerade, prisvärda och fräscha Sport Lodge i Höganäs. Här bor ni i flerbäddsrum, äter idrottsanpassade måltider samt har tillgång till exempelvis konferensrum, gym i byggnaden och en liten konstgräsplan precis utanför för samlingar och häng.

Boendet har begränsat med plats och vissa perioder blir således fullbokade väldigt tidigt. För denna lägerupplevelse måste man planera tidigt för att säkerställa plats, men vi hjälper er givetvis att koordinera upplägget senare, så kontakta oss i god tid.