Spanien har blossat upp och blivit en riktigt tung handbollsnation och det spanska herrlandslaget har kammat hem flertal medaljer i både EM och VM under de senaste åren.

Nu släpper vi passande nog upp Costa Brava-kusten som en ny destination för handbollsläger – ett område som vi har många års erfarenhet av att ha skickat idrottsgrupper till och där vi har ett flertal etablerade samarbetspartners med oslagbar lokalkännedom.

Under sensommaren och hösten bjuder Costa Brava-kusten på ett behagligt klimat med värme i såväl luften som i havet och passar därför perfekt som uppladdning inför starten på handbollssäsongen! Mellan träningspassen finns det mängder med möjliga aktiviteter; närheten till havet öppnar givetvis upp för sol, bad och vattensport, men vi kan också varmt rekommendera ett besök till Barcelona där ni får känna på storstadspulsen, förundras över den otroliga arkitekturen, stöter på tapasbarer i varje gathörn och där ni kan se fotboll i världsklass när spanska La Liga drar igång – vi bokar självklart matchbiljetter till hela laget!

Med OLKA får du ett skräddarsytt träningsläger på en kvalitetssäkrad destination med flyg, transfers, fina boenden vid havet med helpension, träningstider, eventuella träningsmatcher. Önskar ni baka in någonting extra? We’ve got you covered!