Om det är någon simdestination som verkligen kan klassas som ett säkert kort så måste det vara mysiga Calella utanför storstadsmetropolen Barcelona.

Här har ni 50-meters olympisk uppvärmd utomhusbassäng med 10 banor, samt fräscha hotell inom kort gångavstånd med närhet till strand och genuina spanska torg, gågator och restauranger.

Simanläggningen är fantastiskt välorganiserad och har haft de spanska mästerskapen i simning och ett flertal landslag på läger. OLKA Sportresor har årligen mycket läger här och ett starkt samarbete med anläggning och hotell, vilket innebär ännu mer flexibelt och stabilt upplägg på just ert läger. Givetvis bokar vi hela paketet åt de som önskar och koordinerar och administrerar hela processen så att ni kan fokusera på resan. Naturligtvis planerar vi schemat så ni kan hinna med ett besök till Barcelona och La Sagrada Familla, Las Ramblas, Camp Nou, eller en match i spanska La Liga med FC Barcelona.

Anläggningen är oerhört populär så ofta har vi en del förbokade tider, men hör gärna av er i väldigt god tid för att boka denna resa.