Vill ert lag åka på en rolig resa tillsammans? Kanske vill ni tajta ihop laget på ett träningsläger? Eller kanske vill ni möta internationellt motstånd under en cupresa till utlandet? Oavsett i vilka tankar ni går så finns det en viktig aspekt som brukar avgöra vart resan går – eller om den blir av över huvud taget. Den ekonomiska biten. Har laget råd med drömresan?

Tjäna pengar på klubbens sportintresserade

Idrotten är en stor och viktig pusselbit i många ungdomars vardag. En resa med laget eller klubben är bland de roligaste resorna man gör och vi vill ge så många unga som möjligt chansen att få göra denna fantastiska resa. Därför vill vi skänka 10% av priset på alla köp som görs på OLKA Express till just er förening. OLKA Express är vår systersajt för online-bokning av fotbollsresor, NHL-resor och Formel 1-resor och när era medlemmar, supporters eller partners bokar en resa online kan de välja att ge hela summan till föreningen – eller dela den lika mellan föreningen och dem själva.

Det enda ni behöver göra är att ansluta er. Det kostar ingenting.

Kontakta oss för att få material med mer information om hur ni ansluter er!

Kakservice

Genom att sälja Kakservice kakor, knäckesticks och godis kan ni på ett snabbt och enkelt sätt tjäna pengar till föreningen. Produkterna är mycket populära, vilket gör det roligt att sälja. Försäljningen skapar en god sammanhållning inom föreningen och får laget att se fram emot sin resa än mer.

Varje år säljer över 8 000 föreningar och skolklasser Kakservice produkter för att kunna göra sin drömresa till verklighet. Ert drömläger eller cupresa kan också bli verklighet!

Stärk föreningskassan – beställ ett gratis infopaket!