Vi är stolta över att kunna meddela att vi, från och med 2019, är officiell partner till en av världens största fotbollsturneringar! Dana Cup Hjörring är Danmarks största och världens mest internationella fotbollscup för ungdomslag och år 2019 spelas turneringen för 38:e gången. I 2018 års upplaga deltog omkring 1.000 lag från olika nationer och vi arrangerade resan för över 20 svenska lag. Alla matcher spelas på utmärkta gräsplaner på en av norra Europas finaste fotbollsanläggningar.

Fotbollscupen har ett imponerande och välfungerande busstransportsystem mellan skolor och planer. Staden Hjörring ligger mitt i det danska semesterlandet, bara några kilometer från västkustens långa sandstränder och många turistattraktioner. Exempelvis ligger populära Fårup Sommerland tre mil söder om Hjörring (rabatterad entré för deltagarna i Dana Cup).

Cupen spelas på 55 fina gräsplaner på tre olika cupområden i Hjörring och dess närhet. Arrangörsklubben Fortuna Hjörring har dominerat dansk damfotboll under många år och har stor rutin och ett kontaktnät som innebär många nationaliteter. Det går att boka logi på närliggande idrottscenter men då måste ni boka i mycket god tid!


Vinn ert deltagande 2019!

Som officiell partner till Dana Cup Hjørring lottar vi, tillsammans med cuparrangören och New Balance, ut ett gratis deltagande till Dana Cup Hjørring bland alla svenska lag som bokar med OLKA Sportresor. De lyckliga vinnarna deltar på cupen helt kostnadsfritt och bjuds även på all transport från det att ni lämnar Göteborgs hamninlopp till dess att ni återvänder. Hur gör ert lag för att delta? Reglerna är enkla:

Boka ert deltagande i turneringen genom OLKA Sportresor innan den 1 maj 2019. Ni bokar till samma pris som vid bokning hos arrangören, men ni får en personlig kontaktperson för färja, turneringsfrågor, boende och betalning och vi sköter dessutom allt administrativt åt er. Vi kommer också att finnas på plats i Hjørring under turneringen för att ge alla våra lag bästa möjliga service. Alla de svenska lag som redan har bokat sitt deltagande genom OLKA Sportresor är givetvis också med och deltar i utlottningen.

I vinstpotten ligger följande paket:

  • 1 x lagavgift
  • 20 x deltagande i Dana Cup Hjørring 2019
  • 20 x skolboende inkl. helpension
  • Färjeresa Göteborg - Frederikshavn t/r*
  • Transfer Frederikshavn - Hjørring t/r
  • Transfer under cupdagarna

* Gäller personbiljetter. Kostnad för bilar tillkommer om ni åker med bil.


Åldersklasser

Flickor; 00, 02, 03, 04, 05, 06, 07*
Pojkar; 00, 02, 03, 04, 05, 06, 07*, 08*

* F07, P07 och P08 spelar med 7-mannalag.
Yngre åldrar kan spela med överåriga. T.ex. kan F01 spela tillsammans med F00 osv.