OBS! 2020 års upplaga är inställd.

Vi är stolta över att kunna meddela att vi, från och med 2019, är officiell partner till en av världens största fotbollsturneringar! Dana Cup Hjörring är Danmarks största och världens mest internationella fotbollscup för ungdomslag och år 2020 spelas turneringen för 39:e gången. I 2019 års upplaga deltog omkring 1.000 lag från olika nationer och vi arrangerade resan för över 20 svenska lag. Alla matcher spelas på utmärkta gräsplaner på en av norra Europas finaste fotbollsanläggningar.

Fotbollscupen har ett imponerande och välfungerande busstransportsystem mellan skolor och planer. Staden Hjörring ligger mitt i det danska semesterlandet, bara några kilometer från västkustens långa sandstränder och många turistattraktioner. Exempelvis ligger populära Fårup Sommerland tre mil söder om Hjörring (rabatterad entré för deltagarna i Dana Cup).

Cupen spelas på 55 fina gräsplaner på tre olika cupområden i Hjörring och dess närhet. Arrangörsklubben Fortuna Hjörring har dominerat dansk damfotboll under många år och har stor rutin och ett kontaktnät som innebär många nationaliteter. Det går att boka logi på närliggande idrottscenter men då måste ni boka i mycket god tid!

Vi kommer att ha personal på plats under turneringen och vi kommer även att ha Ungdomsfotboll.se på plats under Dana Cup Hjörring för vår räkning. Ses vi där?

VINN ERT DELTAGANDE i DANA CUP HJØRRING!

Som officiell partner till Dana Cup Hjørring har vi, i samarbete med cuparrangören Dana Cup Hjørring och New Balance, äran att lotta ut hela resan till ett av alla de svenska lag som bokar sin resa till turneringen med oss på OLKA Sportresor.

Av alla de svenska lag som anmäler sig till Dana Cup och bokar sin resa genom oss kommer alltså ett lag att bjudas på hela resan till ett värde av cirka 60 000 kronor. I vinsten ingår cupdeltagande, skolboende med helpension, lagavgift, alla transfers samt färja. Det vinnande laget kommer att lottas fram.

ÖKA CHANSEN TILL VINST!

Alla lag som bokar senast den 31 januari 2020 belönas med större chans att vinna sitt deltagande. De lag som anmäler sig innan 31/1 får två lotter i lottdragningen. Resterande lag har en lott i lottdragningen.

Det kostar ingenting extra att boka sin resa genom oss. Vi ger er samma priser som vid bokning direkt till cuparrangören. Kontakta oss för mer information!

Åldersklasser

Flickor; 01, 03, 04, 05, 06, 07, 08*
Pojkar; 01, 03, 04, 05, 06, 07, 08*, 09*

* F08, P08 och P09 spelar med 7-mannalag.
Yngre åldrar kan spela med överåriga. T.ex. kan F02 spela tillsammans med F01 osv.

2021 års turnering är planerad att spelas 26-31 juli 2021.