Välkommen till Helsingfors och den 44:e upplagan av Helsinki Cup - en av sommarens stora höjdpunkter för över 20.000 ungdomar som åker till Finland från världen över för att mötas på och utanför fotbollsplan.

Inför 2019 års upplaga av Helsinki Cup har vi ingått ett exklusivt partnerskap med arrangören och ansvarar för administrationen för alla deltagande lag från Sverige. Ett samarbete som vi har gått in i med stor entusiasm - Helsinki Cup är en fotbollsturnering med goda värderingar och där alla får vara med. Detta ser vi inte minst på alla de inkluderande åldersklasserna. Helsinki cup är en fotbollscup för alla!

Turneringen spelas främst på natur- och konstgräsplaner i centrala Helsingfors. En del planer i mindre områden används också och det är enkelt att ta sig till och från spelområden med stadens lokaltrafik. Under Helsinki Cup kommer ni att mötas av fantastiska planer och grym service på plats. Alla cupdeltagare åker gratis i Helsingfors kollektivtrafik under hela turneringen.

Alla svenska lag garanteras minst sex matcher och träningsmatcher vid tidig utslagning om så önskas. Turneringen har olika upplägg för olika åldersklasser. Skicka en förfrågan så får du veta mer om de olika uppläggen.

Turneringsveckan innehåller en hel del aktiviteter utanför plan, bland annat en öppningsceremoni, ett turneringsdisco och möjlighet till att besöka cupens stora oas för underhållning och avkoppling.

Boende sker på antingen skola eller centralt belägna hotell. Här serveras frukost och övriga måltider serveras i cupens regi. Mat och logi går även att boka på för medföljande supportrar.

Åldersklasser

Flickor; 01, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12
Pojkar; 02, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12

Yngre åldrar kan spela med överåriga. T.ex. kan F02 och F03 spela tillsammans med F01 osv.