Vi hälsar er välkomna till Salou och Barcelona Girls Cup. Salou ligger några mil söder om Barcelona och är skådeplatsen för några av årets roligaste fotbollsturneringar - Barcelona Girls Cup är en av dem.

Barcelona Girls Cup lockar årligen cirka 60 lag från runt 10 olika länder i hela Europa som alla möts för att spela fotboll under den varma spanska sommarsolen. Cupen spelas på ett samlat cupområde med åtta fullstora planer som alla håller hög kvalitet. Bland dessa finns både välskötta naturgräsplaner samt konstgräs av den senaste generationen. På gångavstånd från cupområdet ligger ert boende där ni bor med helpension. Alla måltider intas på boendet.

Turneringen spelas under två dagar och vi kan starkt rekommendera er att förlänga er resa och toppa den med en heldagsutflykt till Barcelona.

Vi har givetvis varit på besök i Salou och är imponerade av både cuparrangören och faciliteterna. Vi är glada över att kunna erbjuda Barcelona Girls Cup i vårt utbud och kommer även att ha personal på plats under turneringen.

Ni bokar till samma pris med oss som ni gör med arrangören, men i svenska kronor. Ni slipper dessutom att göra jobbet - vi gör det åt er!

Från och med 2020 är vi officiell partner till Barcelona Girls Cup. Det innebär att vi är arrangörens förtroendevalda och enda researrangör som får hjälpa svenska lag. Kontakta oss redan i dag för att få en offert till Barcelona Girls Cup.

Åldersklasser

Flickor; F02/03*, F04, F05, F06, F07**, F08**, F09**
Pojkar; -

* F02 och F03 spelar i samma åldersklass.
** F07, F08 och F09 spelar med 7-mannalag.
Yngre åldrar kan spela med överåriga. T.ex. kan F05 spela tillsammans med F06 osv.

2021 års turnering är planerad att spelas 11-14 juni 2021.