Vi är otroligt glada och stolta över att vara exklusiv partner till Prague Games på den svenska marknaden. Från och med 2015 hanterar vi alla bokningar inklusive registrering av lag för turneringen samt logi för de deltagande lagen från Sverige. Ni kan läsa mer om vårt samarbete i vår gemensamma pressrelease.

*Vänligen notera att turneringsdatum och åldersklasser för 2019 har justerats. Nytt datum: Onsdag 10 juli - Lördag 13 juli*

Prague Games är världens mest internationella ungdomsturnering i innebandy! 400 lag från 12 olika länder deltog 2018 som var den sextonde upplagan sedan starten 2004. Det innebär att turneringen har sett fler än 3 900 lag från 19 länder sedan starten. Imponerande!

I Prag anordnas varje år några av de mest populära och välarrangerade innebandyturneringarna i världen. Hit kommer ungdomar, elitlag och seniorer för att lira i en av Europas häftigaste städer.
OLKA Sportresor är mycket stolta över att kunna presentera Prague Games i vårt utbud och självklart löser vi resa samt boende för er under innebandyturneringen. Välj mellan boende på skola, vandrarhem, "hotell B", hotell A", "hotell A+" samt "hotell AA".

Prague Games är en ungdomsturnering för killar och tjejer födda 2001 - 2007.
Kom och upplev den fantastiska stämningen när lag från många olika länder gör upp om Prague Games-titlarna. På köpet får man lära känna en av Europas vackraste städer, Prag.

Vi kommer att ha representanter/personal på plats under hela turneringen för att säkerställa högsta service och kvalitet.

OLKA Sportresor har färdiga boendepaket (skola, vandrarhem, hotell) för er resa. Vi har även färdiga paket med buss. Paket med flyg på förfrågan.

Här kan du läsa ett reportage om hur det gick för Warberg IBFs F02 under turneringen 2018.

Åldersklasser

Flickor; 01, 03, 05, 07
Pojkar; 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07

Yngre åldrar kan spela med överåriga. T.ex. kan F02 spela tillsammans med F01 osv.