Fotbollsresor till Atlético Madrid med OLKA Sportresor

Det är inte många som känner till att Atlético Madrid är en av de största klubbarna i världen när det gäller antalet registrerade betalande supportrar, med mer än 65 000 innehavare av säsongsbiljetter. Ni förstår säkert vilket tryck det blir på hemmaarenan Estadio Wanda Metropolitano när Atlético Madrid utmanar rivalen Real Madrid i El Derbi madrileño och de andra spanska klubbarna om titeln i La Liga BBVA. Atlético Madrids trogna supportrar är anledning nog till att styra en fotbollsresa mot Madrid.

 

Boka fotbollsresa till Atlético Madrid

Köp dina matchbiljetter till Atlético Madrid på Estadio Wanda Metropolitano genom OLKA Sportresor. Vi erbjuder biljetter på både kortsida och långsida och har i de flesta fall även Hospitality alternativ tillgängliga. Till matcherna mot Real Madrid och FC Barcelona rekommenderar vi att man är ute i god tid för att få bästa pris. Hos oss köper du enbart matchbiljett eller komplett fotbollsresa med hotell & flyg.

Här är våra fotbollspaket till Atlético Madrid. Är du intresserad av endast biljetter? Boka Atlético Madrid biljetter på vår systersajt OLKA Express.