Bara en timme från Barcelona hittar ni 8 fullstora fotbollsplaner på ett samlat område, en semesterresort med hög standard, samt fantastiska strandpromenader inom gångavstånd - välkomna till Football Cup Barcelona!

I oktober spelas Football Cup Barcelona under två helger varav detta är den första helgen. Den andre upplagan av cupen spelas i perfekt anslutning till det svenska höstlovet.  Här hittar du denna turnering samt den cup med samma namn som spelas under våren (båda med andra åldersklasser).

Turneringen lockar ca 80 lag lag från mängder av länder till Barcelona för att njuta av sol, bad och en oerhört välfungerande och proffsig turnering. Området består av 9 fullstora planer av bra kvalitet; välskötta naturgräsplaner samt olika typer av konstgräs, plus läktare och servering.

Ni bor i rymliga stugor eller lägenheter med helpension på den stora och mysiga semesterresorten Cambrils Park Resort, som ligger på gångavstånd från cupområdet. De flesta lagen väljer att förlänga sin vistelse för att få ut mer av resan. Vad sägs om ett besök på vattenparken eller en utflykt till Barcelona som ligger en timme från Salou? Kanske vill ni boka en tur på Camp Nou, och med lite tur kan ni tajma in ert besök med någon av FC Barcelonas  hemmamatcher i La Liga.

Vi har självklart varit på plats i Salou flera gånger och träffar arrangören årligen. Från och med 2020 är vi dessutom officiell partner till Football Cup Barcelona, vilket innebär följande:

  • Vi är arrangörens förtroendevalda och enda researrangör som får boka in svenska lag.
  • När ni bokar med oss så bokar ni till samma pris som hos cuparrangören - men i svenska kronor.
  • Vi gör allt jobb i form av anmälan, boende, koordinerar transporter samt fixar allt administrativt. För lagen som önskar bokar vi även flyg med gruppresevillkor, men vill man boka eget flyg så löser vi resten.

Kontakta oss redan i dag för att få en offert till Football Cup Barcelona.

Åldersklasser

Flickor; 08/09, 10/2011
Pojkar; 08/09, 10/2011, 2012/2013*, 2014*

* 7-mannalag.

OBS! Dispens tillåts automatiskt till max fyra spelare (ett år äldre) i 11-manna och två i 7-manna. Man måste vara minst 13 spelare och max 25 per lag på 11-manna, minst 8 och max 16 på 7-manna. Två officiella ledare på bänken per match/lag.