Välkomna till Costa Brava-kusten och mysiga Salou! Några mil söder om Barcelona spelas cupen Football Cup Barcelona under tre helger som faller samman med det svenska påsk- och höstlovet. Denna första omgång spelas under våren och här hittar du den första och den andra av de turneringar som spelas i höst (båda med andra åldersklasser).

Närmare 100 lag från cirka 15 olika nationer åker varje år till Barcelona för att fira in påsken med fotboll, sol, bad och värme. Football Cup Barcelona spelas på ett samlat cupområde bestående av åtta fullstora planer av både välskötta naturgräsplaner och den senaste generationens konstgräs som alla håller hög kvalitet.

Ni bor i stugor med helpension på det stora och mysiga området Cambrils Park Resort, som ligger på gångavstånd från cupområdet. Cupen spelas under två dagar och det finns mängder av aktiviteter kring Salou eller givetvis närliggande Barcelona om man vill förlänga sin vistelse ett par dagar. Kanske tajmar ni in några av FC Barcelonas hemmamatcher i La Liga - vi hjälper gärna till med att inkludera matchbiljetter i ert paket.

Vi har självklart varit på plats i Salou och från och med 2020 är vi officiell partner till Football Cup Barcelona. Vad innebär det?

  • Vi är arrangörens förtroendevalda och enda researrangör som får hjälpa svenska lag.
  • När ni bokar med oss så bokar ni till samma pris som hos cuparrangören - men i svenska kronor.
  • Ni slipper dessutom att göra jobbet - vi gör det åt er.

Kontakta oss redan i dag för att få en offert till Football Cup Barcelona.

Åldersklasser

Flickor; -
Pojkar; 06, 07, 08, 09, 2010*, 2011*, 2012*, 2013*

* P2010, P2011, P2012 och 2013 spelar med 7-mannalag.
Yngre åldrar kan spela med överåriga. T.ex. kan P08 spela tillsammans med P07 osv.