Välkomna till Costa Brava-kusten och Salou - endast några mil söder om världsmetropolen Barcelona. I oktober spelas Football Cup Barcelona under två helger kring det svenska höstlovet varav detta är den andra helgen som är i anslutning till höstlovet. Här hittar du turneringen som spelas helgen dessförinnan i oktober samt den cup som spelas under våren (båda med andra åldersklasser).

Turneringen lockar nästan 100 lag från cirka 15 olika nationer till Barcelona-området under höstlovet. Sol, bad och värme lockar givetvis, men denna turnering sticker även ut tack vare sitt samlade cupområde. Området består av åtta fullstora planer av toppkvalitet; mycket välskötta naturgräsplaner samt planer av den senaste generationens konstgräs.

Ni bor i stugor med helpension på det stora och mysiga området Cambrils Park Resort, som ligger på gångavstånd från cupområdet. Cupen spelas under två dagar och i Salou finns massor av roliga aktiviteter för laget om ni vill förlänga er vistelse med några extra dagar i solen. Vad sägs om ett besök på vattenparken eller en utflykt till Barcelona som ligger en timme från Salou? Kanske vill ni boka en tur på Camp Nou, och med lite tur kan ni tajma in ert besök med någon av FC Barcelonas hemmamatcher i La Liga. Vi kan boka matchbiljetter till er.

Vi har självklart varit på plats i Salou och från och med 2020 är vi officiell partner till Football Cup Barcelona. Vad innebär det?

  • Vi är arrangörens förtroendevalda och enda researrangör som får hjälpa svenska lag.
  • När ni bokar med oss så bokar ni till samma pris som hos cuparrangören - men i svenska kronor.
  • Ni slipper dessutom att göra jobbet - vi gör det åt er.

Kontakta oss redan i dag för att få en offert till Football Cup Barcelona.

Åldersklasser

Flickor; 06/07, 08/09
Pojkar; 06/07, 08/09, 2010/2011*, 2012/2013*

* P2010 och P2012 spelar med 7-mannalag.
Yngre åldrar kan spela med överåriga. T.ex. kan F07 spela tillsammans med F06 osv.

2022 års turnering är planerad att spelas 28-31 oktober 2022.