Bara en timme från Barcelona hittar ni 12 fullstora fotbollsplaner på ett samlat område, en semesterresort med hög standard, samt fantastiska strandpromenader inom gångavstånd - välkomna till Football Cup Barcelona!

I oktober spelas denna oerhört populära cup i två upplagor, varav detta är den andra helgen som är i anslutning till höstlovet.
Här hittar du turneringen som spelas helgen dessförinnan i oktober samt den cup som spelas under våren (båda med andra åldersklasser).

Turneringen lockar ca 80 lag lag från mängder av länder till Barcelona för att njuta av sol, bad och en oerhört välfungerande och proffsig turnering. Området består av 12 fullstora planer av bra kvalitet; välskötta naturgräsplaner samt olika typer av konstgräs, plus läktare och servering.

Ni bor i rymliga stugor eller lägenheter med helpension på den stora och mysiga semesterresorten Cambrils Park Resort, som ligger på gångavstånd från cupområdet. De flesta lagen väljer att förlänga sin vistelse då det ändå är höstlov. Vad sägs om ett besök på vattenparken eller en utflykt till Barcelona som ligger en timme från Salou? Kanske vill ni boka en tur på Camp Nou, och med lite tur kan ni tajma in ert besök med någon av FC Barcelonas hemmamatcher i La Liga.

Vi har självklart varit på plats i Salou flera gånger och har personal på plats under cupen. Från och med 2020 är vi dessutom officiell partner till Football Cup Barcelona, vilket innebär följande:

  • Vi är arrangörens förtroendevalda och enda researrangör som får boka in svenska lag.
  • När ni bokar med oss så bokar ni till samma pris som hos cuparrangören - men i svenska kronor.
  • Vi gör allt jobb i form av anmälan, boende, koordinerar transporter samt fixar allt administrativt. För lagen som önskar bokar vi även flyg med gruppresevillkor, men vill man boka eget flyg så löser vi resten.
  • Vi är på plats under cupen och hjälper våra svenska lag.

Kontakta oss redan i dag för att få en offert till Football Cup Barcelona.

Åldersklasser

Flickor; 2009/2010
Pojkar; 09, 2010, 2011/2012, 2013/2014*, 2015*

* 7-manna