Fotbollsresor till Tyskland och Bundesliga

Fotbollsresor till Tyskland! Se Bayern München, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen och andra storklubbar göra upp i Bundesliga som är hetare än någonsin. I vårt grannland i söder spelas det fotboll av absolut världsklass varje vecka. Världsmästarnationen Tyskland bjuder inte bara på bra fotboll utan på god mat, service i toppklass och äkta ”Gemütlichkeit”. Ett fullsatt Signal Iduna Park stadion med 80 000 fans kan inte ha fel. Fotboll i Tyskland är bäst!

 

 

 

Boka fotbollsresa till Bundesliga

Hos oss kan du köpa dina Bundesliga biljetter till lag som Bayern München, Hertha Berlin, Borussia Dortmund, RB Leipzig och Schalke 04. OLKA Sportresor förmedlar hundratals Bundesliga biljetter och vi kan erbjuda biljetter i flera olika kategorier inkl. Hospitality. Oavsett om du vill köpa enbart Bundesliga biljetter eller en komplett fotbollsresa med hotell och flyg så har vi alternativen för dig.

Hittar du inte matchen eller biljetterna som du söker? Vi kan ha andra Bundesliga biljetter och paket tillgängliga på vår systersajt Olkaexpress.se.