Fotbollsresor till England och Premier League med OLKA Sportresor

Fotbollsresor till England och Premier League är en upplevelse likt ingen annan. Ta del av spänningen på plats i världens bästa fotbollsliga – engelska Premier League, med stjärnor som Salah, Kane, De Gea, Ronaldo, Haaland, De Bruyne och många fler. Vi har fotbollsresor och biljetter till samtliga omgångar där storklubbar som Chelsea, Manchester United, Liverpool, Manchester City och Arsenal gör upp om titeln. Passa även på att uppleva den magiska stämningen på de mindre arenorna och se Everton, Crystal Palace och Newcastle.

 

 

Boka fotbollsresa till Premier League

Hos oss kan du köpa Premier League biljetter till bl.a. Arsenal, Chelsea, West Ham, Tottenham, Manchester United och Liverpool FC. OLKA Sportresor förmedlar tusentals biljetter till Premier League årligen och vi kan i de allra flesta fall erbjuda biljetter i flera olika kategorier inklusive Hospitality. Oavsett om du vill köpa enbart biljetter till en Premier League match eller komplett fotbollsresa med hotell och flyg så har vi alternativen för dig.

Hittar du inte matchen eller biljetterna som du söker? Vi kan ha andra Premier League biljetter och paket tillgängliga på vår systersajt Olkaexpress.se.