Fotbollsresor till Newcastle United

Svartvita Newcastle United är kända som "The Magpies" eller ”The Toon”. De spelar sina hemmamatcher inför 52 000 passionerade fans på St James' Park. Atmosfären beskrivs som en av de bästa i hela England. Ta plats på en av de största arenorna i landet och upplev en magnifik stämning. Newcastle United har stor rivalitet mot lokalkonkurrenten Sunderland. De båda klubbarna har gjort upp i Tyne-Wear derbyt sedan 1898 i jakten på titeln i Premier League. Missa alltså inte chansen att se Newcastle United spela i Premier League på fotbollsresan.

 

Boka fotbollsresa till Newcastle United

Köp officiella Newcastle United biljetter till samtliga matcher i Premier League genom OLKA Sportresor. Vi erbjuder matchbiljetter på berömda Gallowgate-läktaren på St James’ Park. Oavsett om du vill boka en fotbollsresa där flyg och boende ingår eller bara matchbiljetter så anpassar vi resan efter dina önskemål.

Hittar du inte matchen eller biljetterna som du söker? Vi kan ha andra Newcastle United biljetter och paket tillgängliga på vår systersajt Olkaexpress.se.