F1-resor och officiella Formel 1-biljetter till samtliga Grand Prix

Det finns få saker som får pulsen att skjuta iväg som ett Formel 1-lopp kan göra. Farten. Spänningen. Atmosfären. Adrenalinet. De rekordsnabba depåstoppen. Formel 1-cirkusen ska upplevas live! Slutdiskuterat.

Formel 1-sporten blir mer och mer populär i Sverige. Inte minst sedan Netflix för några år sedan släppte den fantastiska serien; Drive to Survive. Är du redo att lämna TV-soffan och göra den där Formel 1-resan du alltid drömt om?

Vill du se klassiska banor som Silverstone, Monza eller Monaco? Eller du kanske hellre vill göra en längre F1-resa och uppleva farten hos bilarna på Yas Marina, Melbourne eller varför inte ett kvällsrace på Marina Bay i Singapore? Hos OLKA Sportresor – din naturliga partner när det kommer till F1-resor och Formel 1-biljetter – hittar du officiella biljetter till alla Grand Prix-tävlingar.

Vilken blir din Formel 1-resa?

 

Formel 1-resor – vår guide

En Formel 1-resa är det perfekta hopkoket av livets två stora nöjen; Formel 1 och resa. Det är få andra upplevelser som går att matcha med den ni kommer att få uppleva från läktaren. Spänning, förhoppning och förväntan byggs upp inför resan och får suset i magen att dra när bilarna blåser förbi en. Håret på armarna reser sig från ljudet av motorerna. En mäktig upplevelse. Vi har plockat ihop lite information och inspiration för er framtida formel 1-resa. För att hjälpa er på traven att boka er drömresa. Vi anpassar paket med F1-biljetter och hotell efter era önskemål.

Om våra formel 1-resor

Vi har tusentals nöjda resenärer som varje år åker på Formel 1-resor med oss på OLKA Sportresor. Vi anpassar er Formel 1-resa helt efter era önskemål. Vi erbjuder biljetter i flertalet olika kategorier. Dessutom har vår personal, förutom ett brinnande intresse för Formel 1, också stor kompetens kring stallen, banorna och biljettkategorierna samt en lång erfarenhet av att producera Formel 1-resor. Då har vi ännu inte nämnt vår pålitliga servicenivå.

Vi arbetar självklart enbart med de bästa leverantörerna och förser alltid er med officiella biljetter. Reser ni i grupp och vill få ut det lilla extra av er resa? Vi bokar mer än bara biljett och hotell – vi kan även hjälpa er med bokning av transfers, utflykter m.m. Är ni kanske ett företag som vill åka på konferens eller kick-off? En F1-resa är helt perfekt! Vårt enastående kontaktnät, tillsammans med våra många års erfarenhet av sportresebranschen, ger oss de bästa förutsättningar för att vi ska kunna hjälpa ert sällskap – oavsett hur stor gruppen är.

Åk på formel 1-resa – få två resor i en

En Formel 1-resa är en resa som ni gör för upplevelsens skull. Ett race upplevs bäst live!

I god tid beger ni er till racingbanan. Den ser häftig ut från utsidan, men det är ingenting mot hur den upplevs från insidan. Ni försöker hitta er plats samtidigt som ni försöker bilda en uppfattning om hur många människor som kommer att fylla läktarna innan starten av racet går.
Vem tog Pole Position i lördagens kval och hur ser startfältet och griden ut inför söndagens stora race?

It´s lights out and away we go! Race i världsklass. Förare i världsklass. Det blir omkörningar på raksträckan, i chikanen och i kurvorna. Snabba depå-stopp eller misslyckade depå-stopp? Vilket stall har valt rätt däck och strategi? Kommer vi att få se sammanstötningar mellan bilarna?
Förarna har som alltid pressen på sig – Drive to survive!
Vroooom! Ljudet från bilarna och känslan i kroppen när bilarna gasar förbi på första varvet är oslagbar. Det går ett sus på läktaren och en otrolig känsla i kroppen infinner sig.
Blir det just ert stall och favorit-förare som står på podium efter racets slut?

Hjärtat rusar och racet lämnar er både glada och lite uppspelta. Men framför allt är ni höga på livet och resan blir en resa att minnas. När ni kommer hem börjar tankarna gå direkt. När ska vi boka nästa Formel 1-resa?

Boka er formel 1-resa med hotell

Det är enkelt, tryggt och smidigt att boka er F1-resa genom OLKA Sportresor. Vår trogna personal hjälper er från början till slut och under resan har ni alltid möjlighet att nå oss på vårt journummer om det skulle behövas. Inför er bokning får ni alla tillfällen att skapa en resa med hänsyn till just era önskemål.

Vill ni boka biljetter till ett Grand Prix? Vi fixar det. Vill ni boka era Formel 1-biljetter med hotell? Vi fixar det med. Vi har valt ut de bästa hotellen och kan erbjuda prima hotell i alla prisklasser.

Vi tar väl hand om er från första början och ni kan känna er trygga genom hela processen med er bokning. Ni kan luta er tillbaka och börja se fram emot ert livs roligaste resa.

Om ni är intresserad av att boka enbart biljett till Formel 1 eller en paketresa med både biljett och hotell görs det simpelt på vår systersajt för online-bokning, OLKA Express.

Billiga formel 1-resor till de stora racen

Vi har F1-resor till alla de största racen; Belgiens GP, Englands GP, Hollands GP Abu Dhabis GP, Italiens GPSpaniens GP, Singapores GP, Österrikes GP, USA GP, och Ungerns GP m.fl. Vi syr ihop billiga och prisvärda paket till alla våra race och du har alltid chansen att välja hur ni vill ha just er resa. Efter att ni har bestämt er för att uppleva ett av världens bästa race på riktigt så gör vi allt i vår makt för att er resa ska bli så bra och skapa så fina minnen som möjligt.

Att få uppleva ett Grand Prix som Belgian Grand Prix, British Grand Prix, Dutch Grand Prix, Italian Grand Prix, United States Grand Prix, Singapore Grand Prix och Monaco Grand Prix m.fl. live, är något att lägga till på sin Bucket List.

Vi jobbar enbart med de allra bästa leverantörerna i branschen där efterfrågan samt tillgänglighet ofta styr priset på biljetten. Våra leverantörers priser kan ändras om intresset för ett race växer i popularitet. När ni bokar ett paket med Formel 1-biljett och hotell gör ni det med kännedom om att ni kommer att bo på ett hotell värt sitt pris, noga utvalt av vår personal. Vi erbjuder hotell i flertalet olika prisnivåer och har valt ut hotell särskilt med våra F1-resor i tankarna. Vi hjälper er att välja ett hotell som motsvarar era förväntningar och behov.

Formel 1-biljetter till alla race

Formel 1 växer i popularitet och det är lätt att förstå varför när förare som Max Verstappen, Lewis Hamilton, Fernando Alonso Valtteri Bottas, Kevin Magnussen och Charles Leclerc m.fl. bjuder på en show som heter duga race efter race. Vi har F1-biljetter till alla världens Grand Prix.

Racing-kulturen är stark i många av världens länder och det råder väl inget tvivel om det när det är race i bland annat Italien, Storbritannien, Singapore och Österrike som bidrar starkt till detta. Det finns banor i alla olika miljöer ta exempel Red Bull Ring och Spa-Francorchamps som har placerat sina banor i otroligt vacker natur eller som Miami, Monte Carlo, Marina Bay, Las Vegas och Baku där banan ligger mitt i city. Banor som ger de ultimata racingförhållandena som Zandvoort, Suzuka, Imola, Circuit de Barcelona och Yas Marina.
Självklart får vi inte glömma de klassiska banorna som Monza, Silverstone, Hungaroring och Autódromo Hermanos Rodríguez m.fl.

Vill ni se ett Grand Prix race som ni inte kan hitta på vår sida? Skicka en förfrågan till oss – så hjälper vår personal er. Och vill ni hellre boka på egen hand? Du kan boka enbart F1-biljetter eller paket med biljetter och hotell direkt online på vår systersajt OLKA Express – Smidigt!

Detta händer efter att ni har bokat er formel 1-resa

När ni har bokat er Formel 1-resa inleder en väntan som kan kännas lång. Ni har redan börjat planera vad som sker när ni kommer fram, hur ni laddar upp innan racet och hur racet kommer att sluta. Vilka roliga aktiviteter och sevärdheter ni ska ägna er åt, hur ni ska hitta till racingbanan och hur biljetterna levereras till er. Men du kan vara helt lugn – we’ve got this!

Efter er slutförda bokning får ni en bokningsbekräftelse på mejlen som vi vill att ni tittar igenom grundligt. Har ni försett oss med all rätt information? Har ni stavat alla namnen rätt? Har ni beställt vårt avbeställningsskydd? Ni får också information om när ni behöver betala – se till att betala beloppet innan sista betalningsdagen!

När det närmar sig er resa så kommer ni att ta emot resehandlingar från oss – läs igenom dessa noggrant. Ni kommer här eller i er bekräftelse också att få information om hur din biljettleverans kommer att ske.

Bra att tänka på inför er formel 1-resa

Innan ni beger er till flygplatsen finns det en del saker som vi vill tipsa er om att hålla koll på inför er Formel 1-resa. Det viktigaste av allt är att hålla er förberedda. Hålla koll på race-datumet, det kan ändras och om det skulle behövas att boka om er hemresa och lägga till en hotellnatt så hjälper vi er gärna med det! Har ni fått OK från jobbet om att ta ledigt? Samt har ni giltigt pass? Glöm ej packa ner passet!

Ta med kläder efter väder. Håll koll på väderprognosen och anpassa er därefter. Kontanter i den lokala valutan kan alltid vara bra att ha med sig – många länder har inte blivit lika kontantlöst som vi har blivit i vårt samhälle. Vet ni hur man tar sig från flygplatsen till ert hotell eller från ert hotell till racingbanan? Oftast finns det tåg eller bussar som kan ta er fram både till hotellet och racingbanan.
Behövs det förbokas transport till banan? Kolla det innan!

För att göra din Formel 1 resa än mer perfekt tycker vi att ni ska ta med er ett gött humör. Nu kan du se fram emot ditt livs resa – en Formel 1-resa!