Formel 1-resor till Italiens GP i Monza

Italiens Grand Prix går av stapeln i Monza och racet är ett måste för alla motorfantaster. Italiens GP är det Grand Prix-lopp som har körts flest gånger på samma bana.

Tävlingen avgörs på Autodromo di Monza som ligger i utkanten av Milano och som även är den äldsta Formel 1-banan. Inför prisutdelning har det blivit en tradition att publiken invaderar banan. Detta skapar en helt unik stämning och sker helt utan bråk trots de stora folkmassorna. Vi har paketresor eller enbart F1-biljetter till denna rafflande tillställning.

En Formel 1-resa hit ger er en perfekt möjlighet att kombinera Formel 1 på Monza med Milanos stora utbud. Varför inte passa på att se AC Milan eller Inter, två av Europas bästa fotbollslag, spela på San Siro? Staden är full av historia och kultur och har ett stort utbud av kulinariska upplevelser med god mat och fina viner. Här ligger också det berömda operahuset La Scala.

First Grand Prix: 1950 Circuit Length: 5.793 km Race Distance: 306.72 km Number of Laps: 53 Turns: 11 Lap Record: 1:21.046 Rubens Barrichello (2004)