Fotbollsresor till Manchester United med OLKA Sportresor

Att se Manchester United, en av Englands mest framgångsrika klubbar, spela sina hemmamatcher i Premier League på Old Trafford är en fotbollsresa värd sitt namn. Se när världsstjärnor spelar på fullsatta läktare i "The Theatre of Dreams" och gör upp om ligatiteln i Premier League. En fotbollsresa som inkluderar det klassiska Manchester-derbyt mot Manchester City är så gott som oslagbar.

Här är våra fotbollspaket till Manchester United. Är du intresserad av endast biljetter? Boka Manchester United biljetter på vår systersajt OLKA Express.

Inga resor matchar valda filter.

Boka fotbollsresa till Manchester United

Köp dina biljetter till Manchester United på Old Trafford genom OLKA Sportresor. Vi erbjuder matchbiljetter i flera olika kategorier, både på kortsida som långsida och även Hospitality inklusive mat & dryck. Biljetter till Manchester Uniteds matcher är svårt eftertraktade men vi har biljetter till alla matcher i Premier League inräknat det heta derbyt mot City. Hos oss väljer ni själva om ni vill köpa enbart matchbiljett eller komplett fotbollsresa med hotell & flyg.