Fotbollsresor till Manchester United med OLKA Sportresor

Att se Manchester United, en av Englands mest framgångsrika klubbar, spela sina hemmamatcher i Premier League på Old Trafford är en fotbollsresa värd sitt namn. Se när världsstjärnor spelar på fullsatta läktare i "The Theatre of Dreams" och gör upp om ligatiteln i Premier League. En fotbollsresa som inkluderar det klassiska Manchester-derbyt mot Manchester City är så gott som oslagbar.

 

Boka fotbollsresa till Manchester United

Köp dina biljetter till Manchester United på Old Trafford genom OLKA Sportresor. Vi erbjuder matchbiljetter i flera olika kategorier, både på kortsida som långsida och även Hospitality inklusive mat & dryck. Biljetter till Manchester Uniteds matcher är svårt eftertraktade men vi har biljetter till alla matcher i Premier League inräknat det heta derbyt mot City. Hos oss väljer ni själva om ni vill köpa enbart matchbiljett eller komplett fotbollsresa med hotell & flyg.

Här är våra fotbollspaket till Manchester United. Är du intresserad av endast biljetter? Boka Manchester United biljetter på vår systersajt OLKA Express.