Padelresor med OLKA Sportresor

Vill du kombinera padel med sol, värme och kulinariska upplevelser i sällskap av vänner och familj? Vi skräddarsyr alla våra padelresor så att du kan få förena nöje med nöje!

Det har väl knappast undgått någon att padel har slagit igenom stort i Sverige under de senaste åren. Sporten har länge varit populär i bland annat Spanien där det alltid finns en padelbana i närheten. Padel påminner om tennis men är betydligt lättare att spela. Man brukar säga att padel är en blandning mellan squash och tennis.
Man spelar i burar och oftast spelas matcherna som dubbel mellan par om två spelare.

Passa på att träna upp dina grundslag eller varför inte din bandeja med en duktig spansk tränare. Oavsett om du har spelat padel ett tag eller om du känner dig helt novis så är en padelresa med oss ett ypperligt alternativ för dig som vill åka på en aktiv träningsresa.

Ni kan boka från fyra personer upp till större grupper, vi skräddarsyr er resa efter era önskemål. Ni väljer själva hur ni vill lägga upp programmet för ert spel, om ni bara vill hyra padelbana eller om ni vill passa på att boka till träning med egen padeltränare.

Boende samt padelspel ingår alltid i våra paket.

Vi hjälper er även med flyg t/r från önskad flygplats om ni önskar.