Padelresor med OLKA Sportresor

Vill du kombinera padel med sol, värme och kulinariska upplevelser i sällskap av vänner och familj? Eller kanske stanna på hemmaplan och uppleva riktigt bra hotellboendesom inkluderar middagar, flera pass padel samt lektion med tränare? Vi erbjuder färdiga paket på alla våra padelresor!

Det har väl knappast undgått någon att padel har slagit igenom stort i Sverige under de senaste åren. Sporten har länge varit populär i bland annat Spanien där det alltid finns en padelbana i närheten. Padel påminner om tennis men är betydligt lättare att spela. Man brukar säga att padel är en blandning mellan squash och tennis.
Man spelar i burar och oftast spelas matcherna som dubbel mellan par om två spelare.

Passa på att träna upp dina grundslag eller varför inte din bandeja med en duktig spansk tränare. Oavsett om du har spelat padel ett tag eller om du känner dig helt novis så är en padelresa med oss ett ypperligt alternativ för dig som vill åka på en aktiv träningsresa.

Ni kan boka från fyra personer upp till större grupper. Vi har färdiga paketresor till en rad olika destinationer. Boende samt padelspel ingår alltid i våra paket. I de flesta paket ingår även träningar med duktiga padeltränare.

Vi hjälper er även med flyg t/r från önskad flygplats om ni önskar.