Vill du kombinera padel med sol, värme och kulinariska upplevelser i sällskap av vänner och familj? Vi skräddarsyr alla våra padelresor så att du kan få förena nöje med nöje!

Det har väl knappast undgått någon att padeltennis har slagit igenom stort i Sverige under de senaste åren. Sporten har länge varit populär i bland annat Spanien där det alltid finns en padelbana i närheten. Padeltennis påminner om “vanlig” tennis och spelas ofta med vanliga tennisbollar. Man spelar i burar med racketar gjorda i kompositmaterial och oftast spelas matcherna som dubbel mellan par om två spelare.

Passa på att träna på att göra en avancerad bandeja, att få till slag med mycket backspinn, göra en perfekt serve eller sätta en svår retur. Oavsett om du har spelat padel ett tag eller om du känner dig helt novis så är våra padelresor ett ypperligt alternativ för dig som vill åka på en aktiv träningsresa.

I våra paket kommer du att finna träningstider och hotellboende samt möjligheter till transport till och från Sverige.

Våra padelresor väntas lanseras under hösten 2020. Då kommer vi också att publicera mer information om våra destinationer, paket och priser.