Fotbollsresor till AS Roma med OLKA Sportresor

Ta del av den mytomspunna stämningen på Stadio Olympico när AS Roma spelar inför 82 000 åskådare. Rivaliteten mellan de båda hemmalagen AS Roma och SS Lazio är starkare än den i någon annan stad, och varje år fylls arenan till bredden vid Derby della Capitale. Var med när derbyt, som är framröstat till den mest känslosamma matchen på året, går av stapeln. En fotbollsresa till AS Roma i Serie A kommer att träffa rätt på alla plan!

 

Boka fotbollsresa till AS Roma

Köp dina matchbiljetter till AS Roma i Serie A hos OLKA Sportresor. Vi erbjuder officiella alternativ på både kortsida och långsida. Vi erbjuder också Hospitality inklusive mat & dryck. Upplev AS Roma på ett kokande Stadio Olimpico i derbyt mot SS Lazio eller i någon av de andra stormatcherna inför slutsålda läktare. OLKA Sportresor har biljetter till AS Romas alla matcher och du väljer själv om du vill köpa enbart matchbiljett eller komplett paketresa inklusive hotell & flyg.

Här är våra fotbollspaket till Roma. Är du intresserad av endast biljetter? Boka Roma biljetter på vår systersajt OLKA Express.