Välkommen till handbollsstaden Granollers och en av världens allra mest internationella handbollscuper. Här erbjuds ni sol, bad, högklassig handboll och en upplevelse för livet!

År 2021 arrangeras Granollers Cup för 22:e gången. Turneringen lockar varje år flera hundratals lag från världens alla håll och kanter. I fjol deltog över 5 000 spelare som gjorde upp om vinsten i Granollers Olympic Hall och på 17 andra planer. Ni väljer själva om ni önskar bo i händelsernas centrum med gångavstånd till planer och matsal, eller om ni önskar bo vid kusten nära till sol och bad. Vi har flera boendealternativ i Granollers och några hotell i semesterorter som Calella och Santa Susanna, som båda är omåttligt populära destinationer för våra träningsläger i bland annat fotboll och simning.

Turneringen har kringaktiviteter att erbjuda efter matcherna varje kväll; invigning, discon, ledarträffar och uppvisningsmatcher mellan tränare och ledare. Det finns en kommunal simhall inom gångavstånd och all lokaltrafik ingår.

Passa även på att göra ett besök i Barcelona och upplev stadens vibrerande puls, långa stränder, kulinariska utbud och praktfulla arkitektur. För de fotbollsintresserade kan vi också varmt föreslå ett besök på FC Barcelonas hemmaarena Camp Nou.

Kontakta oss för skräddarsydd offert inklusive flygresa. Vi kommer att ha färdiga flygpaket i september.

Åldersklasser

Flickor; 00, 03, 05, 07, 09
Pojkar; 00, 03, 05, 07, 09

Yngre åldrar kan spela med överåriga. T.ex. kan F04 spela tillsammans med F03 osv.

2022 års turnering är planerad att spelas 29 juni - 3 juli 2022.