Välkommen till handbollsstaden Granollers och en av världens allra mest internationella handbollscuper. Sol, bad, bra handboll och en upplevelse för livet!

År 2020 arrangeras här Granollers Cup för 22:e gången och turneringen lockar varje år flera hundratals lag från världens alla håll och kanter. I fjol deltog över 5 000 spelare som gjorde upp om vinsten i Granollers Olympic Hall och på 17 andra planer. Välj om ni vill bo mitt i händelsernas centrum med gångavstånd till planer och matsal, eller vid kusten och havet en kortare resa utanför Granollers. Vi har flera boendealternativ i Granollers och några hotell i semesterorter som Calella och Santa Susanna, som båda är omåttligt populära destinationer för våra träningsläger i bland annat fotboll och simning.

Turneringen har kringaktiviteter att erbjuda efter matcherna varje kväll; invigning, discon, ledarträffar och uppvisningsmatcher mellan tränare och ledare. Det finns en kommunal simhall inom gångavstånd och all lokaltrafik ingår.

Passa även på att göra ett besök i Barcelona och upplev stadens vibrerande puls, långa stränder, kulinariska utbud och praktfulla arkitektur. För de fotbollsintresserade kan vi också varmt föreslå ett besök på FC Barcelonas hemmaarena Camp Nou.

Kontakta oss för skräddarsydd offert inklusive flygresa. Vi kommer ha färdiga flygpaket i september.

Åldersklasser

Flickor; 99, 02, 04, 06, 08
Pojkar; 99, 02, 04, 06, 08

Yngre åldrar kan spela med överåriga. T.ex. kan F03 spela tillsammans med F02 osv.