Välkomna till Costa Blanca-kusten och idylliska Albir! I provinsen Alicante hittar ni Albir Garden – en pärla som har hittat tillbaka till vårt utbud av destinationer för fotbollsläger.

Vad är viktigt för ert lag när ni åker söderut på träningsläger? Är det bra väder, fantastiska gräsplaner, ett mysigt boende, bra logistik och en anläggning som är van vid sportgrupper?
Då kan ni sluta leta. Albir Garden levererar allt detta på ett skinande silverfat!

Albir Garden levererar Alicantes troligtvis bästa faciliteter, då vi har kvalitetssäkrat både boende, fotbollsplaner och servicen på plats. Boendet är delvis renoverat och ligger mindre än en kilometer från Albirs vidsträckta stränder. Ni tränar på hotellets naturgräsplaner av världsklass som ligger på promenadavstånd från ert hotell där personalen är både dedikerade och serviceinriktade. De vet precis vad ni som fotbollslag behöver på ett träningsläger.

När ni bokar ert fotbollsläger med oss så hjälper vi er med allt; bokning, planering av träning och mattider, koordinering av transfers, administration och givetvis en stor portion service.
Vi kan givetvis också hjälpa er med bokning av flyg, och har färdiga flygpaket till Alicante för populära perioder.