För lag som vill kombinera storstadspuls med sol, bad och fotbollsträning presenterar vi nu en fantastisk nyhet - Barcelona City!

Med detta upplägg bor ni på fräscha Hotel Del Mar i centrala Barcelona, nära de charmiga gotiska kvarteren, hamnen och ett oerhört nöjesutbud. Det bästa av allt är att ni tränar på en nylagd fin konstgräsplan, mysigt omringad av palmer och bara 5-10 minuters promenad från hotellet.

Detta upplägg är helt optimalt för seniorlag som utöver träningen vill hitta på aktiviteter som unika restaurangbesök, match på Camp Nou eller kanske ett gratis inträde till någon av de trendiga nattklubbarna CDLC eller Opium? Vi och vår stabila lokala partner som vi arbetar med för flera sporter löser allt detta och säkerställer en trygghet och flexibilitet i hela vistelsen. Detta unika upplägg bokas exklusivt med OLKA Sportresor, men då det bara finns en plan är platserna begränsade.

Vår lokala samarbetspartner på plats finns till hands för att ge er spektakulär service. Klicka här för att se ett videoklipp från OLKA Sportresors YouTube-kanal.