Kritvita långa stränder, perfekt väder, nära till Barcelona centrum, samt tillgänglighet till bra hotell och många fotbollsplaner – där har ni några av anledningarna till varför tusentals lag i olika idrotter årligen åker på båda cuper och träningsläger i Lloret de Mar.

Här bor ni på lyxhotell där ni som tränare i princip kan styra träningen från balkongen. Väldigt kort gångavstånd till både konst- och naturgräs och högsta klass på allt från standard, komfort, känsla av lyx samt mat – ett helt perfekt upplägg med det lilla extra.

På sommaren är Lloret de Mar ett populärt turistmål, men på våren och hösten är det väldigt prisvänligt och helt lagom turistigt. Det finns gott om restauranger, strandaktiviteter och charmiga spanska torg inom gångavstånd, och det är samtidigt väldigt tryggt, säkert och smidigt.

OLKA Sportresor har varje år mängder med fotbollslag på läger i här, då vi har stabila samarbetspartners i området. Detta säkerställer tillgänglig service 24/7, allt inkluderat i form av välkomstpaket, träningsmaterial och vatten, crossfit eller spinning-pass, guide som möter upp på flygplats och möjlighet till smidiga utflykter och aktiviteter.

Vi har olika träningsupplägg med natur- och konstgräs både inom gångavstånd och på det fantastiska området Soccerland Catalunya med sina 10 fina naturgräsplaner. Vi har förbokat de flesta bra träningstiderna under de populära perioderna och har även färdiga flygpaket, men mycket blir uppbokat tidigt under hösten så tveka inte att kontakta oss för mer utförlig offert.

Självklart rekommenderar vi ett besök till Barcelona centrum med dess kultur- och nöjesliv, och vill ni passa på att se FC Barcelona löser vi givetvis biljetter.

Vår lokala samarbetspartner på plats finns till hands för att ge er spektakulär service. Klicka här för att se ett videoklipp från OLKA Sportresors YouTube-kanal.

Se även en video-referens från lag på plats!