Vi kan stolt presentera att OLKA Sportresor från och med år 2018 är exklusiv partner till innebandyturneringen Prague Masters. Vi hanterar alla bokningar, lagregistreringar och ordnar logi för samtliga deltagande svenska lag.

Tjeckien har på senare år blivit en innebandynation att räkna med och här arrangeras flera erkända turneringar, bland annat ungdomsturneringen Prague Games och Czech Open som vi också är stolt exklusiv partner för. Prague Masters är veteranturneringen som lockar till sig massvis med innebandylag från när och fjärran. Under 2018 deltog 103 lag från 10 olika länder och turneringen växer sig större för varje år.

Prag kan vara en av världens kanske vackraste städer och är den perfekta kulissen för en seniorturnering i innebandy. Staden har inte bara en utpräglad ölkultur, men också en hel del historia i stadens speciella nyanserade arkitektur och många museum. Vi kan även boka resa för medföljande supportrar till samma förmånliga pris som för spelarna. Supportrar kan välja att bo tillsammans med laget eller välja en annan kategori på boendet om så önskas.

OLKA Sportresor har färdiga boendepaket på olika hotellalternativ för er resa. Vi har även färdiga paket med buss och flyg.

Åldersklasser

Dam; 30+, 35+
Herr; 35+, 40+, 45+