OLKA Sportresor är oerhört stolta över att samarbeta med en av södra Europas allra bästa anläggningar för fotbollsläger - Mediterranean Sport Village, f.d. Futbol Salou!

Denna anläggning har 11 fantastiska natur- och konstgräsplaner och diverse andra faciliteter, beläget bara en kort promenad från den härliga resorten Cambrils Park där lagen bor.

Utöver att upplägget är som gjort för ett lyckat läger, så blir det givetvis ännu bättre att det ligger bara en timme från lättillgängliga och mångsidiga Barcelona. OLKA Sportresor har hundratals grupper om året i detta område och det är lätt att förstå varför, då storstad möter sol och bad, det finns prisvärda flyg och det är väldigt enkelt att ordna träningsmatcher, aktiviteter och utflykter.

Mediterranean Sport Village ligger i princip emellan de två orterna Cambrils och Salou vilket gör att det passar alla typer av lag. Allt från proffslag som vill ha lugn och ro samt träna på de bästa planerna, till ungdomslag som uppskattar resortens stora ytor och att kunna besöka PortAventura, eller seniorlag som också vill ha närhet till ett par roliga orter.

Anläggningen huserar tusentals idrottslag om året och är givetvis väldigt vana vid behov som idrottsanpassad mat, flexibilitet och service. Det är helt enkelt världsklass på allt!