Under gårdagen (4/9) och på morgonen idag har vi haft problem med sidan för inkommande förfrågningar. Problemet ska nu vara löst.

Har ni lagt en förfrågan under gårdagen så är ni välkomna att lägga in er förfrågan på nytt.

Se när världens bästa klubblag gör upp om titeln i Champions League. Vi anordnar fotbollsresor till alla slutspelsmatcher, så oavsett vilket ditt favoritlag är, har vi resan för dig!

Vad sägs om bland annat… FC Barcelona vs Juventus, Tottenham vs Real Madrid, Dortmund vs Real Madrid, Chelsea vs Atletico de Madrid och Zlatans Manchester United vs Benfica.

Se våra fotbollsresor till Champions League här!

Upplev spänningen och farten i Europas största motorsport, Formel 1. Vi erbjuder enbart biljetter som kompletta resepaket inkl. flygresa till bl.a. Spaniens GP i Barcelona, Italiens GP på Monza, Monacos GP, Ungerns GP i Budapest med flera.

Klicka här för att se våra formel 1-resor under 2018!

Välkommen!

Stort tack till alla svenska lag som gjorde årets turnering till en riktig succé! Det blev ett rekordår för turneringen som jobbar hårdare än någonsin för att göra nästa års upplaga än bättre.

Datumen för 2018 är spikade till 11-14/7 men priserna för nästa års turnering är ännu inte klara. Dock kan ni redan nu skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi er så fort vi har allting på banan.

Välkomna!

Mer info om Prague Games 2018!

Vi erbjuder kompletta paket med hotell, matchbiljett och flyg. Boka din fotbollsresa med oss till Tyskland!

OLKA Sportresor älskar tysk fotboll! Nu har vi biljetterna till kommande säsong i Bundesliga och för dig är det dags att planera in fotbollsresan till Tyskland. Vi lovar att du precis som oss, kommer bli förälskad i tysk fotboll.

Vi erbjuder biljetter & paket till Bayern München, Dortmund, HSV, Hertha Berlin, Schalke 04 och RB Leipzig.

Ta del av alla våra fotbollsresor till Tyskland här! 

Fotboll, Formel 1 och tennis. Se vilka resor vi rekommenderar just nu.

Önskar ni paketresor med flyg eller enbart evenemangsbiljett? Vi löser båda!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HETA SPORTEVENEMANG 2017!

Spännande kvartsfinaler blev i fredags lottade och flera stormöten väntar! De absolut bästa lagen i Europa gör nu upp om vem som ska ta sig ett steg närmare finalen. Redan nu väntar stormöten som Real Madrid vs Bayern München och Juventus vs Barcelona.  Ta chansen att se Champions League på plats och skaffa dig fantastiska minnen för livet!

Med OLKA Sportresor kan du boka biljetter till samtliga matcher i Champions League!

Ta med kompisgänget, familjen, åk själv eller ge bort som present, upplev toppfotboll på riktigt!

Ni vet väl att ni kan boka enbart matchbiljett och/eller hotell på vår onlinesajt www.olkaexpress.seFör Champions League paket med flyg – klicka här.

Vi har satt ihop kompletta paketresor inklusive flygresa för just ert träningsläger till Spanien under våren 2017.

Vi erbjuder avresor från Göteborg, Stockholm och Köpenhamn.

För mer info om våra paket – klicka här.

Trycket på att se Zlatan i Manchester United är enormt! Premiärmatchen spelas på Old Trafford fredagen 19 augusti och förväntningarna på nya “Man U” med Mourinho är stora. Vi har biljetter och paket till alla stora lag i Premier League som Arsenal, Chelsea, Tottenham, Crystal Palace, Liverpool, West Ham, Manchester City mfl.

Intresset för tyska Bundesliga växer för varje år! Bra fotboll och en härlig atmosfär på läktaren lockar många skandinaver årligen. Vi erbjuder biljetter och paket till Bayern München, Dortmund, Hertha Berlin, Hamburg och Schalke 04.

När ni bokar er fotbollsresa med OLKA får ni förutom en bra arrangerad resa:
– Reseguide till aktuellt lag
– Tillgång till journummer
– Högsta tänkbara service
– En researrangör med över 35 år i branschen som ställer resegarantier hos Kammarkollegiet, är IATA-certifierade samt är medlemmar i Svenska Resebyråföreningen (SRF)

Se våra fotbollsresor med flyg till Premier League och Bundesliga här.

Ni vet väl att ni kan boka enbart matchbiljett och/eller paket på vår onlinesajt www.olkaexpress.se

Torsdag 23 juni: 08.00-13.00
Fredag 24 juni: Stängt
Lördag 25 juni: Stängt
Söndag 26 juni: Stängt

Glad midsommar!